reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
NewMom trzymam kciuki.
Lenka też miała asymetria, rehabilitowalismy ją i przeszło. Myślę, że na tym etapie spokojnie da się jeszcze wszystko wyprostowac. Staraj się za bardzo nie stresowac.
Lenka też miała asymetria, rehabilitowalismy ją i przeszło. Myślę, że na tym etapie spokojnie da się jeszcze wszystko wyprostowac. Staraj się za bardzo nie stresowac.
Wiktorka88 O
NewMom co to za zespół?
Ż tego co wyczytałam to odmiana choroby refluksowej którą może powodować pewne zaburzenia fizyczne. Np odcięcie ciała w jedną stronę. Itp
Newmom lekarz wspomniał tobie o tym ?
[emoji173]Krystian 20-11-2008 [emoji65]
[emoji173]Mikołaj 16-10-2016 [emoji64]
Newmom lekarz wspomniał tobie o tym ?
[emoji173]Krystian 20-11-2008 [emoji65]
[emoji173]Mikołaj 16-10-2016 [emoji64]
patka90.02
Również mam nadzieję,że to nic poważnego. Trzymam za Was kciuki.
Pediatra stwierdziła że ma trochę przekrzywiona główkę tzn że lubi ja trzymać na jedna stronę a pozatym wyszlismy że skierowaniem do neurologa ,okulisty,gastrologa i na rehabilitacje.A od kilku dni mamy straszne noce i dni bo mały się krztusi slina przez zabkowanie i jest niespokojny.
reklama
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Moja mala tez tak miała ze się krztusila.zabkowanie strasznie przechodzi.do tego mam problem bo przestala mi jeść .wczesniej jadła ladnie i prawie wszystko .a teraz co jej nie dam to wypluwa i sie bawi tym jedzenie. Dobrze ze chociaż mleko pije ale przeciez samo mleko to za malo .czy któraś z mam tez tak miała?