reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja nie pracuje chociaż już bym chciała ale niestety nie mamy z kim małej zostawić a z nikim obcym ona też siedzieć nie chcę najlepiej z mama lub tata dla niej

reklama
Zapraszam na moja nowo założoną grupe na fb " mama być " dawno sie nie odzywalam. Pamietam Was za czasów ciąży. Fajnie byłoby pogadać w latwiejszy sposób i pochwalić sie i bobasami. Pozdrawiam

Ooooo noooo tutaj to już prehistoria [emoji4]

Laura to wogole przy was wszystkich wymięka [emoji23]
Raczkuje i dopiero zaczyna stawać. Ruda i zębów ma 2 w porównaniu z Zuzi [emoji23][emoji23]

Ogólnie jest cudowna oprócz swojego marudzenia to charakterek ma niewiem po kim przecież nie po mnie [emoji23]

Kupiłam jej ostatnio pierwsza lalkę jezuuu taka cudna różowa z smoczkiem
Butla interaktywna Za kuzwa 120 zł i co ?? I gowno [emoji23][emoji23] ona ma w dupie lalkę woli transformersy brata [emoji24][emoji24][emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do pracy ja sie nie wybieram napewno do pójścia do przedszkola także jeszcze hoho a potem zobaczymy co bedzie [emoji4]

A jesi mowa o spaniu to Laura od początku spi w łóżeczku w swoim pokoju [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry