reklama
patka90.02
Fanka BB :)
Ja się zwolniłam żeby być w domku z małą i nie żałuję.
A jak u Ciebie małaJa się zwolniłam żeby być w domku z małą i nie żałuję.
patka90.02
U mnie dobrze już w końcu śmiga na czterech o staje gdzie popadnie.A jak u Ciebie mała
A jak u Ciebie?
Moja to już chodzi. Ma 5 ząbków. Pełno jej w całym domu wystarczy głowę odwrócić i już coś kombinuje heh wszystko z szafek wyciąga i codZiennie robi porządki w ubraniach hahaU mnie dobrze już w końcu śmiga na czterech o staje gdzie popadnie.
A jak u Ciebie?
patka90.02
A dawała któraś z Was dziecko do chodzika?
Ja nie dawalam jedynie pchacz kupiłam to mała czasami przy nim chodziła. I mała mi sama szybko poszła miała 7 msc jak raczkowac zaczęła i nie całe 10 jak zaczęła chódzicA dawała któraś z Was dziecko do chodzika?
Cherry90
Ooooo noooo tutaj to już prehistoria [emoji4]
Laura to wogole przy was wszystkich wymięka [emoji23]
Raczkuje i dopiero zaczyna stawać. Ruda i zębów ma 2 w porównaniu z Zuzi [emoji23][emoji23]
Ogólnie jest cudowna oprócz swojego marudzenia to charakterek ma niewiem po kim przecież nie po mnie [emoji23]
Kupiłam jej ostatnio pierwsza lalkę jezuuu taka cudna różowa z smoczkiem
Butla interaktywna Za kuzwa 120 zł i co ?? I gowno [emoji23][emoji23] ona ma w dupie lalkę woli transformersy brata [emoji24][emoji24][emoji24]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Laura to wogole przy was wszystkich wymięka [emoji23]
Raczkuje i dopiero zaczyna stawać. Ruda i zębów ma 2 w porównaniu z Zuzi [emoji23][emoji23]
Ogólnie jest cudowna oprócz swojego marudzenia to charakterek ma niewiem po kim przecież nie po mnie [emoji23]
Kupiłam jej ostatnio pierwsza lalkę jezuuu taka cudna różowa z smoczkiem
Butla interaktywna Za kuzwa 120 zł i co ?? I gowno [emoji23][emoji23] ona ma w dupie lalkę woli transformersy brata [emoji24][emoji24][emoji24]
reklama
Cherry90
Do pracy ja sie nie wybieram napewno do pójścia do przedszkola także jeszcze hoho a potem zobaczymy co bedzie [emoji4]
A jesi mowa o spaniu to Laura od początku spi w łóżeczku w swoim pokoju [emoji846]
A jesi mowa o spaniu to Laura od początku spi w łóżeczku w swoim pokoju [emoji846]