reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

O widzę, że nie tylko ja niedługo mogę stracić język przez teściową a i ostatnie pokłady cierpliwości...;) Moja dziewczynka uśmiecha się gdy ją całuje po buźce, najlepsze wynagrodzenie ciężkich dni, żeby było tak już zawsze! :-)

reklama
A moj synuś niedojada :( malo przybiera na wadze, polozna kazała mi jak skończy jeść odciągnąć pokarm i dac mu go po następnym karmieniu. Wczoraj tak zrobiłam i mały po zjedzeniu z cyca zeżarł jeszcze 60 ml z butelki! Musze go tak dokarmiać narazie dopóki nie zacznie sie najadać z cyca:( A do tego wczoraj zauważyłam ze jedna pierś jest mniejsza i mniej mleka z niej odciagalam a dzisiaj to juz w ogóle flak:( jakies pomysły jak ją przywrócić do drodukcji?

Agica czyli pokarmu masz wystarczająco dużo tylko mały jest leniuszkiem? Na rozkręcenie tamtej piersi pewnie najlepszy laktator po każdym karmieniu. A może to chwilowy kryzys? Mały nie przechodzi jakiegoś skoku rozwojowego? Ja przy ostatnim skoku miałam zupełnie miękkie piersi przez jakieś dwa dni, potem wszystko wróciło do normy.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Agica U mnie też czasami tak jest że jednego dnia są miękkie a drugiego sporo mleka w nich. nie wiem od czego to zależy.
Moja córcia od 3 dni cały czas płacze. nie mogę już sobie z nią poradzić. wygląda jakby miała kolki ale też jakby była ogólnie rozdrażniona bardzo.

Dziewczyny jesteśmy w domu i was nadrabiam powoli. Przez te szpitale córka zrobiła się grzeczna i zasypia sama w łóżeczku a dziś przespała 6h !!! Bez butelki. To chyba po tym tygodniu na oiom bo tam nikt jej w nocy nie nosił jak płakała. ...:( natomiast syn rączki i ciągle je co 3h :/ mam w mieszkaniu jeszcze teściowe bo pomagała nam ogarnąć dzieci gdy były w różnych szpitalach. Jak jej delikatnie powiedzieć aby wracała juz do siebie? :/

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila najlepiej prosto z mostu :)
Agica miekkie piersi nie oznaczaja braku pokarmu jak sie ureguluje laktacja to nawet przy miekkich mleko sie produkuje.

reklama
Dzidzia moja troszke ma, ale nie wiem.czy to wina mm bo od początku miała z tym problem. Niby powodem mogą byc za słabe miesnie brzucha

Do góry