reklama
Agica:)
Fanka BB :)
A moj wczoraj przed zaśnięciem okupował mojego cyca chyba ze 3 godz ale jak juz zasnął to na prawie 6 godz! Wiem ze to troche za długa przerwa w karmieniu( żuczek ma 10 dni) ale nie pamietam kiedy byłam taka wyspana
Kamila mam nadzieje ze jednak sie udało pare godz przespać
Kamila mam nadzieje ze jednak sie udało pare godz przespać
patka90.02
A tak w ogóle ciekawe co z Życiową coś się nie odzywa? Halo Życiowa w szpitalu jesteście?
Wiktorka88 O
Nasza wczoraj też usnela kolo 23. mimo wszystko to sie nie umywa do nie spania całą noc. mnie bardzo ciekawi co z poziomki przestała sie oddzywac i nie wiadomo nawet czy spokojnie urodzila
Wiktorka88 O
Dziewczyny co robic moja mała placze u taty. jemu przykro, a ja zalamuje ręce. nie wiem czemu tak jest, czy moze ona czuje, ze on ją mniej pewnie trzyma? co zrobic by chetnie byla u taty
Agica:)
Normalnie nie moge sie napatrzeć na synusia, siedze, gapie sie na niego i ciagle nie wieże ze takie cudo urodziłam
Musze sie ogarnąć bo za chwile laktacyjne wsparcie przyjdzie mam nadzieje ze juz jej nie bede potrzebowała więcej no i maz idzie zarejestrować żuczka wiec od dzisiaj Victor oficjalnie bedzie miał imie
Musze sie ogarnąć bo za chwile laktacyjne wsparcie przyjdzie mam nadzieje ze juz jej nie bede potrzebowała więcej no i maz idzie zarejestrować żuczka wiec od dzisiaj Victor oficjalnie bedzie miał imie
jurczux
Jeju ja koło 23 wysiadam. U nas wieczorami po kąpieli mała nie chce spać i wtedy się poddaję i biorę ją do łóżka i zasypia jak aniołek.
Ja ostatnio czytałam że właśnie że dzieci łatwiej się uspokajają u tatusiów bo nie czują mleka mamy. Nasza u taty zasypia ale na krótko, jak ja odlozy do łóżeczka to tak śpi z 15 minut. A wczoraj się kąpie i słyszę jak śpiewa jej disco polo[emoji14]Ona w ogóle chyba czuję się w łóżeczku jak za kratami. Wcześniej łatwiej było ją odłożyć, teraz się budzi od razu...
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnio czytałam że właśnie że dzieci łatwiej się uspokajają u tatusiów bo nie czują mleka mamy. Nasza u taty zasypia ale na krótko, jak ja odlozy do łóżeczka to tak śpi z 15 minut. A wczoraj się kąpie i słyszę jak śpiewa jej disco polo[emoji14]Ona w ogóle chyba czuję się w łóżeczku jak za kratami. Wcześniej łatwiej było ją odłożyć, teraz się budzi od razu...
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Wiktorka88 O
A ja nie wiem co robic. tylko moj ją wezmie i ona w placz, on zaraz sie niecierpliwi i ja odkłada. Przykro mi strasznie chociaz uwazam, że duza wina jest taty. powinien sie najpierw uspokoic i być cierpliwy.
Mam nadzieję, ze kiefys to sie zmieni
Mam nadzieję, ze kiefys to sie zmieni