reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

To masz dobrze bo u mnie nie daja a jak dziecko na poczatku duzo kupek robi to musze miec duzo ciuszkow niz sie potem martwic.
Ja podklady na lozko mam z tej firmy Seni a Ty?

reklama
O ja chyba z tej samej, ale wedlug mnie te z babydream troche lepsze są.
Ja znów do kibelka latam co chwile chyba faktycznie wszystko do porodu sie przygotowuje.

To ja kupiłam w biedronce z dady te podkłady na łóżko .Dziś mam kiepski dzień choć nie powiem obiad ugotowany juz mam rosołu i drugie ale brzuch mnie boli ci jakiś czas tak ciągnie w dół no i mały jakoś od dwóch dni zrobił się bardzo żywotny w brzuszku

Ja spałam od 1:30 do 8:30 z trzema przerwami na toalete:) także jest ok. Kurcze nie wiem w czym kąpać dziecko bo mam tu taki mały wybór. Jak narazie widziałam tylko J&J albo hipp a chciała bym kupić oilatum... Co myślicie?

Ja kupiłam emolium bo mam już go sprawdzonego bo do córci kupowałam miała uczulenie na bambino ale oilatum z tego co słyszałam tez dobre

Duzo osob uzywa emolium bądź oliatum ale stwierdzilam,ze nie kupuje narazie tego bo cena tez za niska nie jest i kupilam z Ziajki od 1 dnia taki plyn natluszczajacy do kapieli - wypróbujemy moze przypasuje synkowi:)

Ja kupiłam Hipp ale tylko do kąpieli kosmetyk nic więcej, mam jeszcze bepanthen. Większość odradza używania zbyt wielu kosmetyków jak nie ma potrzeby to raz dwa te wszystkie specjalistyczne wydają mi się takim naciąganiem ludzi. Jeżeli dziecko ładnie zareaguje na zwykły kosmetyk to po co kupować te wszystkie drogie... no ale każda zrobi jak uważa :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja zamówiłam oliatum 400 ml plus krem za 27 złotych i bepanthen u nas w aptece, mam tez sudocrem , ale zastanawiam się jeszcze nad mała tubka penaten baby kremik ochronny przed wiatrem i zimnem na nasze spacery

Do góry