reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
O ja chyba z tej samej, ale wedlug mnie te z babydream troche lepsze są.
Ja znów do kibelka latam co chwile chyba faktycznie wszystko do porodu sie przygotowuje.
Ja znów do kibelka latam co chwile chyba faktycznie wszystko do porodu sie przygotowuje.
Wiktorka88 O
Majtki i te wklady mam z canpol też. Tylko mi chodzi o te co na łóżko sie kladzie, a później do przewijania mogą służyć
swistak34
To ja kupiłam w biedronce z dady te podkłady na łóżko .Dziś mam kiepski dzień choć nie powiem obiad ugotowany juz mam rosołu i drugie ale brzuch mnie boli ci jakiś czas tak ciągnie w dół no i mały jakoś od dwóch dni zrobił się bardzo żywotny w brzuszku
patka90.02
Ja spałam od 1:30 do 8:30 z trzema przerwami na toalete także jest ok. Kurcze nie wiem w czym kąpać dziecko bo mam tu taki mały wybór. Jak narazie widziałam tylko J&J albo hipp a chciała bym kupić oilatum... Co myślicie?
tekila85
Ja kupiłam Hipp ale tylko do kąpieli kosmetyk nic więcej, mam jeszcze bepanthen. Większość odradza używania zbyt wielu kosmetyków jak nie ma potrzeby to raz dwa te wszystkie specjalistyczne wydają mi się takim naciąganiem ludzi. Jeżeli dziecko ładnie zareaguje na zwykły kosmetyk to po co kupować te wszystkie drogie... no ale każda zrobi jak uważa :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama