reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiktorka, zobaczymy czy mój zrozumiał :)
Ja też mam ochotę zrobić aferę, ale trzymam się na razie. Nie wiem czy to hormony, czy po prostu fakt, że siedzę w domu i mnie to razi, ale mam kosmiczne parcie na to, żeby w domu było wszystko ogarnięte na 100%, z naciskiem na pokoik i rzeczy maleńkiej.
Pierścionka i obrączki też już nie noszę, bo ostatnio ciężko było mi już zdjąć, więc muszą zaczekać te kilka tygodni na mnie :)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie ze na sile nie ma co,chociaz gdzies sobie jedzcie odpoczniecie od domu:)
Ja juz mam troche dosc tego siedzenia w domu cale wakacje,nigdzie nie wyjechalam pierwszy raz

Wiol tez tak mialam chodzilam zła i ciagle o tym pokoju gadalam i zawracalam mojemu tyłek az sam sie zląkł ze tak malo czasu zostalo wzial sie potem ja ciuszki ogarnelam itd i w tydz pokoj gotowy ( no pomijajac remont generalny calego mieszkania w lipcu):p

Ja też siedzę od 24 tc i czasami to do głowy dostaje:D tym bardziej że mój D przyjeżdża tylko na weekend i ja taka samiuteńka siedze:( w sumie to ja t3ż musze się upomnieć o jakiś prezent bo on nie pomyśli o tym:p

Ja mojemu kazałam na nowe cycki odkładać:)
U mnie hormony szaleją mam ochotę udusić mojego albo w ogóle go przegonić! Nie ważne co zrobi i tak jest zle! Mam nadzieje ze mi przejdzie...

Widzę , że chyba temat biżuterii jest popularny w końcówce ciąży :-) pewnie jak już nie możemy sobie żadnych fajnych ciuszków kupować to chociaż się błyskotek chce . Ja oczywiście mam nie inaczej i kolczyki też już zakupiliśmy bo mi się jeszcze termin porodu z moimi urodzinami prawie pokrywa więc podwójna okazja :-) Jak wcześniej powiedziałam , że nic nie potrzebuję i nie ma sensu na siłę kupować to się na mnie obraził . Więc będę miała śliczne kolczyki i teraz tym bardziej się nie mogę doczekać nowe kolczyki nowy dzieciaczek ;-)
Byłam dzisiaj na wizycie , z malutką wszystko dobrze , waży ok. 2,5 kg więc już taka ładna waga . Miałam również ktg i wyszły mi jakieś nie duże skurcze tak 20-30 na tej skali , a ja ich praktycznie nie czuje . Lekarz szczególnie się nie przejął - leżeć i brać nospe . Wam też już wychodziło cokolwiek na tym ktg czy jeszcze nie ?

To super, że dzidzia ma już taką wagę:) nie przejmuj się, u mnie też wychodziły skurcze, ale lekarz powiedział, że może tak być i że to nie są skurcze porodowe.

Julian ja miałam ktg w 31tc i też miałam skurcze ok 20, ale też się tym nie przejęła. Bardziej położna od mojej gin kazała odpoczywać :-)
Ale chyba teraz się to zaczyna zwiększać bo częściej się brzuch napina :-\

A co do prezentu za urodzenie dziecka to ja nie wiem ale jakoś nie czuje potrzeby :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry