reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Wiktorka ale nikt nikogo nie przekonuje. każda wyzraza swoje zdanie. jak je ma. czy wyrobione na podstawie artykułów czy doświadczeń ze szczepieniami czy właśnie oparte na wnioskach wyciągnięty z rozmów z lekarzami.

napisze jeszcze tylko ze ciesze się ze sanepid teraz daje szczepionkę acelularna na ksztusiec. moja miała ja refundowana ze względu na zamartwice pourodzeniowa.
a zawsze to lepiej jak dzieciaki dostają szczepienie bezkomorkowe :)
bo jest mniejsze ryzyko powikłań.

upieklam ciasto i zjadłam pół blachy... idę sobie zrobić tosty na przełamanie słodyczy ;)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
patka oj zjadła bym takie pyszności. .. po tostach[emoji14]jejku jakie mi się pochlanianie włączyło. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg

taaaaa a później kiełbasa smażona z cebulą[emoji14]
chyba bezpieczniej dla mnie będzie jak zjem te tosty i pójdę spać grzecznie[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Dziewczyny założyłam nowy temat, w którym możemy pochwalić się naszymi wózkami ... a właściwie naszych maluchów :)

niech każda wpisze swoj wozek jako post... i tylko posty z naszymi wozkami - bez komentarzy, ewentualnie oceny... zeby było przejrzyscie

reklama
@Agica:) nieeeee :) będę się inspirować ... ale poki co albo riko expero albo roan bass soft eco

Ps. widziałam ostatnio na zywo anexa .... nei wiem czy nie dbali czy jak ale bobo malenki a wozek nowswc na rynku... w kazdym razie ta biala misa i stelaz byla tak brudna ze masakra (dzien sloneczny) ... a niby mialo sie czyscic mokra chusteczka... w kazdym razie byulam w szoku...

a po drugie niestety na zywo nie jest tak ladny jak na zdjeciach

Do góry