reklama
tekila85
Fanka BB :)
Hmm no po rozmowie z tatą myślę, że pójdę ale dlatego, że jest to chyba bezcenna możliwość przywrócenia kontaktów z kuzynem i kuzynka... dziś tata z nim (kuzynem) długo gadał i chyba gdzieś zapaliło się światełko w tunelu i chyba chciałabym z tej możliwości skorzystać...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Tekila musisz dokładnie to przemyśleć, czy to nie bedzie zbyt trudne dlaciebie...
Agica my z imieniem tez ostatnio dogadac sie nie mozemy. Jak ja dzis źle sie czuje, wiem że marudze, główkę czuje w pochwie, rączki w pachwinach, ciągle kłucie i ciagniecie, zwariuje.
Agica my z imieniem tez ostatnio dogadac sie nie mozemy. Jak ja dzis źle sie czuje, wiem że marudze, główkę czuje w pochwie, rączki w pachwinach, ciągle kłucie i ciagniecie, zwariuje.
Tekila przykro mi z powodu chrzestnej. . Nie wiem czy bym się wybierała na pogrzeb. Może wystarczy jak tylko tata będzie. A co do rodziny to cóż tez nt kłótni mogłabym poopowiadac. ..
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Agica:)
Ja tez mam dylemat jakis czas temu naszego psa zagryzł inny pies w parku a moja córa to widziała zreszta chyba k tym pisałam od tego czasu mała ma problemy ze spaniem ma koszmary i nie chce spac sama. Zapisałam ja do psychologa dziecięcego no i pierwsza wizyta w czwartek, psycholog radziżeby ja przygotować na ta wizyte tylko ja nie bardzo wiem jak jej to wytłumaczyć ...
patka90.02
Agica bardzo współczuje... Biedna ta Twoja córeczka. Ja w takiej sytuacji też nie wiedziała bym co jej powiedzieć.
Wiktorka88 O
Agica dzieki za pocieszenie tez mam obawy, ze młoda rak chce sie pospieszyc, ale niech poczeka choc miesiac jeszcze
Witajcie, milo posiedzieć wśród przyszłych mam. Wiktorka mam nadzieje ze twoja malutka poczeka jeszcze. Ja będę miała chłopca wiec parę dni na pewno przenoszą w brzuszku przynajmniej tak słyszałam . Tez mnie czasem łapie nieokreślony bliżej skurcz a mały sie wierci i mi pępek wypycha.
reklama
tekila85
Wiktoria mnie też naprawdę mocno bolało, też się bałam jak już pisałam, że coś się zaczyna dziać złego ale już jest spokojny :-)