reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
My idziemy za tydz dwa zglosic do oddzialowej ze chcielibysmy porod rodzinny msc przed u mnie sie zglasza..juz wszystko coraz blizej szok!
Zyciowa mam to samo przejde sie ostatnio i sie mecze brzuch mi ciąży.ale wczoraj bylo najlepsze wybralismy sie ze znajomymi ( kolezanka tez w ciazy 20t) do kina nie dosc ze nie moglysmy usiedziec nogi nam puchly i drętwialy mnie pot oblał bo duszno i musialam wyjsc w 3/4 czesci filmu:D masakra juz kino tez odpada umęczone bylysmy we dwie i chcialo Nam sie do domu:D

betka im bliżej terminu tym więcej atrakcji ciążowych :)
ja wczoraj to wyszłam po 17 i serio w domu było ok... ale po 10min miałam dosyć. .. czułam jak nogi mi spuchly, ręce. .. oddechu złapać nie mogłam ha ha ha
a jeszcze niedawno po kilkanaście km robiłam na luzie. ..
teraz co coś porobie, postoje to musze odpocząć[emoji14]jak babuszka jakaś[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

na drugi dzień. .. noc się wietrzylo ale w sklepie zaznaczalam ze jestem w ciąży i ze dziecko małe jest w domu wiec kupiliśmy farbę może trochę droższa ale nie śmierdzaca :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki. Bo u nas było malowane w sobotę wieczorem, ale przyznam szczerze, że od tego spania na kanapie całkiem mnie połamało. Jak tak mówicie to wracam do naszego łóżeczka, okno zostanie otwarte a my po prostu wyciągniemy z szafy kołderkę;)

reklama
Do góry