reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej hej, jestem to nowa, dopiero wczoraj odkryłam forum :)
Dziewczyny, na te przeróżne uciski na nerwy polecam wam poduszkę do spania w ciąży. Ja miałam taki nerwoból od około 17 tc., bo dzidzia tak się ułożyła i nie mogłam ani chodzić, ani leżeć, bolało strasznie. Spałam z poduszką i pomagało bardzo. Potem taka poduchę można wykorzystać do karmienia :)
A co do spania to ja też się męczę straszliwie, 6-7 godzin i pobudka, a zawsze byłam mega śpiochem.

reklama
Witaj Wiola:) ja tez mam ta poduszkę i jeszcze trzy małe jaski:) ja zawsze spałam na brzuchu i tego mi brakuje, czasem jak troche za bardzo na brzuch w nocy nacisnę to mały sie wkurza i kopniakami mnie budzi, niech no tylko wylezie to mu pokaże :)

Betka wracaj do łóżka i odpoczywaj:) a ja szybka kawa i do pracy lecę, jeszcze jutro i weekend:) musze sie wybrać na zakupy bo znowu uroslam! Brzuch no to wiadomo ale dziewczyny jakie ja mam uda:szok: o tyłku juz nawet nie wspomne:hmm:
Ja tez ciagle dokupuje bluzki sukienke kupilam z dwa dni temu taka mieciutka piekna a co najwazniejsze nie czuc ze jest ubrana:D
Szkoda dnia zeby tak lezec ide zaraz do taty a potem na zakupy..:)
Tez nigdy takich ud nie mialam jak bokiem patrze to jak pomarszczone parówy:D

Ze spaniem tez mam problemy krece sie budze wstaje nie pamietam kiedy przespalam noc.
Agica nooo ja na brzuchu tez spalam zawsze a teraz na boczku i jak mowia i pisza na lewym najlepiej mi:)

Tak sobie wczoraj myślałam jak to fajnie będzie się w listopadzie położyć na plecach albo na brzuch .... i napić się coli :D zawsze strasznie dużo piłam , a teraz to góra jedna szklaneczka dziennie , a tak mi się chce :p pewnie gdyby nie dzieciaczek to dwa litry za jednym podejściem bym wypiła ;-)

Julia ja gazowanego nie lubie, fuj :p za to winka bym sie napila, oo tak.
Betka ja tez ciagle cos sobie dokupuje :p to bluzka to sukienka, w koncu w ciąży tez trzeba wygladac. Ja uda masuje bańka chińska i pod prysznicem takim czyms z wypustkami, tylko po środku widac, ze utyly bo nie mam juz takiej przerwy

Spanie na brzuchu....oj normalnie rzucę się na łóżko po porodzie i zasnę w takiej pozycji :-) :-) :-) ( oczywiście z pewnością tak się nie da bo cycki mi wtedy eksplodują-ale pomarzyć można)

Ja właśnie wróciłam z zakupów, gorąco strasznie... i kurczę w skrzynce czekało na mnie avizo z jakimś poleconym..cholera mam nadzieję, że to nie z ZUSu, że była kiedyś tam kontrola....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

hej :)

U mnie znów upał.... brrrr :p

Kurcze ja nie mogłam po porodzie od razu na brzuchu, bo cycki mi przeszkadzały :p ale podkładałam poduszki i jakoś dawało radę :D też mi brakuje spania na brzuchu.

Tekila trzymam kciuki za to, by nie był to ZUS.
Wczoraj czytałam historie mam na grupie mamusiowej i załamać się można. Trochę mam stracha przed wyjazdem w lipcu.

Betka poka kiece :)

reklama
Bellina a co to za straszna historia? Bo ja tez mam wyjazd w lipcu i troche sie boje:( co prawda to nie 9 miesiąc ale ciagle nie wiem co zrobić...

Do góry