reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ogólnie musisz poszukać. Kiedyś nawet w biedronki widziałam.
W alma jest i nawet przez neta z ich strony możesz kupić. Ale jakiejś innej firmy i drogie jest bo za 1 ok 13 zł w almie

Hej, ja dziś dopiero wstałam :-( zasnęłam sporo po 5 rano..myślałam, że będę w nocy ryczeć :-( mam ciężkie noce ale takie zupełnie białe to rzadko :-(

Dziewczyny, które pisały mi o tym mleku bez laktozy- czy wiecie może czy występuje oni w jakiś sieciach konkretnych sklepów??
W biedronce jest napewno :) nawet ser żółty bez laktozy jest

Sera żółtego bez laktozy nie polecam , strasznie nie dobry . Mleko bez laktozy też faktycznie czasami jest w biedronce, ale nie wiem czy na stałe .
od dawna macie takie problemy ze spaniem ? w sensie od ilu tygodni?
ja wczoraj miałam wizytę u lekarza , wszystko niby ok ale stertę leków i tak dostałam bo wyniki mi się już popsuły i powiedział , że jestem na granicy anemii więc zaczynam brać żelazo . Ja w sumie jestem wegetarianką praktycznie od zawsze , ale zawsze też miałam dobre wyniki , a teraz trochę poleciały . Wy macie dobrą morfologię ?

Ja biorę żelazo od poprzedniej wizyty miesiąc temu ... bo u mnie już anemia ;) z pierwszym synem tez miałam wiec się spodziewałam ze prędzej czy później tak to się skończy zwłaszcza ze oprócz mięsa z kurczaka nic nie przełknąć mięsnego teraz

Tekila, u nas w osiedlowym sklepie jest mleko bez laktozy w takim małym kartoniku ale widziałam w którymś markecie, na pewno z Mlekovity, nie pamiętam w którym jest ta firma...

Teraz co raz więcej będziemy się sypać z anemia, nadszedł ten czas[emoji6]

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Julia mysle, ze wlasnie dieta wegetariańska moze byc przyczyną gorszych wynikow. Moja siostra wlasnie z tej diety zrezygnowala w czasie ciazy. Ja jem b. malo mięsa nie lubie, ale czasami cos tam zjem, wiadomo teraz trzeba na prawde racjonalnie jesc. Moja morgologia jest dobra z tym, że ja biore od poczatku witaminy feminion 2 tak zalecił moj lekarz.
Ze spaniem dopiero ostatnio mam problem. Niby zasypiam, ale budze sie wiele razy na siku.

Sama musze poszukac tego mleka bo tez mleka nie moge pic przez te problemy z brzuchem..moze w piotrze i pawle znajde bo tam zawsze duzy wybor we wszystkim

reklama
A w rossmanie czasami są takie cuda rozne. Ja kiedys dodawalam do kawy mleko ryzowe, migdalowe wlasnie z rossmana. Teraz za to mam straszną ochotę na krowie, wiec codziennie rano musli z owocami na mleku to podstawa

Do góry