paulina.zendran28
Fanka BB :)
obydwa pisaczki cuuuuudne <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W życiu w dabrowskim szpitalu. Wybiorę ale Sosnowiec albo na ligocie w Kato bo tam przyjmuje moja ginBędziesz rodzic u nas czy w innym szpitalu?
Jeszcze czekam..a ty wiesz coś ? Pytałaś ile mniej więcej się czeka?Taka ja dostałaś juz wyniki?
Ja też o tym misiu myślę, ale to tyko jeżeli będą jakieś mega problemy że spaniem i w sumie co za różnica jak dziecko zasypia czy same czy z czymś, ważne że spokojnie :-) jak czasami widziałam jak szwagierka się męczyła to hmm ... poza tym to co też zauważyłam u znajomych Mam, że jeżeli mają regularny rytm dnia to te dzieci są i spokojniejsze i łatwiej zasypiają jak np mają rytm wieczorem, że zawsze kąpiel o tej samej porze i późnej jakieś tan rytuały wieczorne :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom