reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Gnidka gratulacje!! Nic się nie martw moja siostra miała identyczną ciążę i tak ją straszyli że hoho do tego niedoczynnosc tarczycy cukrzyca i cholestaza ciążowa. i Co?? dzieciaki zdrowe i przewspaniałe mają 4,5 roku! a ja babeczki w końcu żyję dlatego się nie odzywam bo korzystam z napływu energii:D czuje się przecudownie:D:D:D także jest nadzieja kobietki ktore są jeszcze w pierwszym trymestrze:)

Bulisia ja już niby też czuje się lepiej ale liczę na to, że w 2 trymestrze będzie cudownie :-)
Ogólnie to nie wiem co ja dziś zjadłam mam takie bóle co jakiś czas w brzuchu :-[ nie, że boli mnie podbrzusze ale jelita czy coś...Ech

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

reklama
Do góry