reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

mój suwaczek się ruszył i wrocil do normy, może tez kupie tylko znowu kwas foliowy ten na 2 trymestr mój gin co prowadzil 1 ciaze ( niestety zmarł) tez bym przeciwnikiem witamin, a ta nowa gin pow zebym od 2 trymestru brała to kupiłam ale chyba znowu przerzucę się na sam kwas

reklama
Hmm no widać nie ma reguły na te witaminy :-) ja póki co wyniki mam dobre (poza tym małym zapaleniem) i też nic brać nie będę. Raczej jem owoce i warzywa i różnorodne jedzenie.... zresztą ją i tak nie umiem się trzymać leków.. kwas i lutkę biorę regularnie ale to wyjątek :-)
A dziś znowu piękna pogoda :-) muzę poprosić męża żeby przyniósł z piwnicy meble balkonowe :-) będę siedzieć chociaż na dworze skoro nie mogę spacerować :-) a nie pisałam, że nie wracam już do pracy-kazała mi ginekolog odpoczywać na maksa do 16tc a u mnie to będzie już w szkole połowa maja no to już wrócić nie mogę :-( kurczę żal mi tych moich uczniów bo nie dość, że miesiąc maja w plecy to jeszcze za mnie przyjdzie emerytowana nauczycielka o strasznych prl-owskich poglądach...dobrze, że tyko na te trzy miesiące bo od września wraca koleżanka, którą zastępowałam :-) jutro idę na ostatnie spotkanie z rodzicami z mojej klasy i koniec.....

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Tekila ja na farmacji nie mialam prawie 2 lata nauczycielki od najwazniejszego przedmiotu to byl dopiero przypal.

Taka piękna dzis pogoda ze siedze z mala caly czas na ogrodzie słonko grzeje jak w maju żyć nie umierać

Studia to jednak co innego... co innego klasy 4-6 :-) dobrze, że w ciągu roku nie wypadło mi w sumie za dużo godzin to z materiałem zdążą :-) Ale szkoda mi tych lekcji bo uwielbiam opowiadać :-) jakby to tylko była historia to bym raczej dostała zgodę Ale, że jeszcze świetlica codziennie do 17 to niestety..

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,

Od kilku dni czytam Wasze forum i przyznaję, że ciężko mi nadążyć za ilością postów jakie tu przybywają :)

Od czwartku zaczynam 12 tc a termin mam na 28.10.2016 r.

Bardzo zainteresowały mnie Wasze doświadczenia z poprzednich ciąż i chętnie przyłączę się do rozmów.

Pozdrawiam :)

reklama
Do góry