reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Pisałyście gdzieś o skutkach ubocznych brania witamin i tak zaczęłam myśleć... (ostatnio to u mnie sukces).
Zaczęłam żreć znowu, jak w pierwszej ciąży. Może rzeczywiście te witaminy wzmagają apetyt. I teraz nie wiem czy odstawić i brać tylko folik czy brać np. co trzy dni. Nie chcę przytyć znów 25 kg :/

reklama
Persa a to lekarz kazał brać Tobie witaminy czy sama? Bo jak lekarz to jednak warto zapytać...a jak sama to może zamiast tego wzbogać dietę o niezbędne witaminy??

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Persa a to lekarz kazał brać Tobie witaminy czy sama? Bo jak lekarz to jednak warto zapytać...a jak sama to może zamiast tego wzbogać dietę o niezbędne witaminy??

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom
A wiesz to było tak, że spytałam lekarza czy mogę już brać witaminy. A on się spytał po co. No to mówię, że po to, żeby się wzmocnić i lepiej czuć. No to powiedział, że mogę sobie kupić...

Mnie tez zmartwiliscie tymi wit i tyciem w pierwszej cizy nie bralam nic oprocz kwasu foliowego i ogolnie przytylam kolo 12 kg i wyniki zawsze mialam super teraz tez wyniki b dobre wit zaczelam brac z 2 tyg wczesniej tylko k foliowy i zastanawiam sie czy ich nie rzucic :p

Kobitka witaj ja dzis z mlodym w domu bo chory jutro maz i tak kombinujemy i powien Ci ze wczoraj tez sie zastanawialam po co jeszcze pracuje chyba tylko zeby kumpeli samej nie zostawic bo jestesmy w 3 a jedna na dlugotrwalym chorobowym ale koniec czerwca i koniec z praca:)

Wesoła i madziorek łączę się z wami również i pozdrawiam z pracy :-) dziś ledwo się podniosłam z łóżka :-)

Witam spod pierzyny :)

Mała się obudziła, ale póki co gada w łóżeczku, więc nie ruszam się z pieleszy ;) u nas piękna pogoda, aż chce się wyjść na spacer, tylko mam zagwozdke, bo cora chora. Co prawda temperatury nie ma już od 2 dni, ale dalej bardzo mokro kaszle i nie wiem co robić, iść czy nie iść...

reklama
A ja juz bym poszła na L4 ostatnio samopoczucie mnie dobija.
Zdrówka dla dzieciaczków.
Virtuti ja bym wyszła na spacer jak nie ma gorączki, nasz pediatra zawsze powtarza ze wietrzenie przy infekcjach jak najbardziej wskazane, chyba że jest gorączka.
Madziorek ja w pierwszej ciąży przytyłam około 15 kg, witaminy brałam po 25 tyg jak morfologia zaczęła spadać. O witaminach słyszałam że raczej wpływają na wagę dziecka niż mamy.
Miłego dnia.

Do góry