madziorek30
Fanka BB :)
Czy tylko ja nie widze dzisiaj.zadnych zdjec?
ja zdjęcia widzę ale to na tym watku zamkniętym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy tylko ja nie widze dzisiaj.zadnych zdjec?
Matko z córką, doczytalam 50 stron, a nie było mnie raptem 2 dni! Szalone!
Piszę, żeby się wyzalic... Byłam u endokrynologa i mam kategoryczny nakaz zdrowego odżywiania się, żeby dużo nie przytyć... Jestem dopiero w. A przełomie 11 i 12tc a już mam graniczne ciśnienie 140/80. Dostałam skierowanie do kardiologa, który ma zdecydować czy leczymy czy jeszcze czekamy. Póki co mam mierzyć ciśnienie kilka razy dziennie i w razie wu na cito jechać do szpitala... zalamka, w poprzedniej ciąży nadciśnienie wskoczyło mi dopiero w połowie ciąży, a teraz takie jaja... No ale startuje z o wiele wyższej wagi, 104kg przy 180cm wzrostu
Nie dostałam zaproszenia na zamknięty, chyba za mało się udzielam tylko już naprawdę człowiek nie ma kiedy, ale nic, otwarty wątek też nie jest zły