reklama
madziorek30
Fanka BB :)
Ja dzis zasnęłam o 4 dopiero jak maż wrócił do domu a potem śniło mi sie ze byliśmy na wakacjach gdzies w tych arabskich krajach masakra obudziłam sie z takim bólem głowy, dobrze ze dzis piątek i obiecałam sobie w pracy nie latać i robić wszytko wolno
papcia
Mamunia Lenuśki
Witam sie i ja od rana z rykiem tak mnie boli ze nie moge juz wytrzymać momentami dzwoniłam.do ginki kazała biegiem brac antybiotyk bo podobno u nas jakies paskudztwo panuje i nie ja jedna tak cierpie błagam pana Boga żeby choc troche mi puściło po tym antybiotyku tym bardziej że p/bólowo kazała brać mi tylko 3x500 paracetamolu a ja juz wzielam 4. I dopiero popoludniu moge wziasc nastepną. Najgorszemu wrogowi nie życze tak cierpieć.
Wesoła Kobietka
Hej, ja w pracy i nie bede dzis mogla az tyle pisac...
Liv_NL
Zaangażowana w BB
Wiyam z rana Papciarkowa trzymaj sie kochana, duzo zdrowka. Oby szybko puscilo!
Meg, ja sie mecze wieczorem, zeby sie nie przekrecic na brzuch, a potem ku mojemu przerazeniu sie na nim budze. Chyba juz nie powinnam :/
U nas dzisiaj pelna wiosna, chyba wystawie lezaczek do ogrodka, przykryje sie kocykiem i wystawie buzie do slonca. Moze wkoncu pryszcze zejda
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Meg, ja sie mecze wieczorem, zeby sie nie przekrecic na brzuch, a potem ku mojemu przerazeniu sie na nim budze. Chyba juz nie powinnam :/
U nas dzisiaj pelna wiosna, chyba wystawie lezaczek do ogrodka, przykryje sie kocykiem i wystawie buzie do slonca. Moze wkoncu pryszcze zejda
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Rybki
Trzecia Rybka
Strasznie dzisiaj u nas pada.Jadę dziś do Łodzi. 150 km w jedna strone. Z dzieckiem to jest wyprawa. A nie śpię już od 2 ;( bardzo wypoczęta bede
neilaaa
Dziewczyny u mnie też zatrzymał się suwaczek chyba jakiś ogólny błąd na forum
reklama