reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Neilaa ja ze Ślaska i właśnie pisalam, że u dr Włoch robilabym i u niej mialam po 30tyg echo serca.

Nevka fajnie, że wszystko dobrze, nastraszyli Cie z tymi podejrzeniami... Jesteście młodym małżeństwem, dacie sobie troche czasu i może dzidziuś sam "przyjdzie" i ciąża Was zaskoczy ;)

Papciarkowa pociesze Cie, że mnie od Świat tez ząb boli, wlasciwie to mnie kuz potem cala strona rwała a jak na złość mojej dentystki nie ma do konca tyg. Tak to by mnie wziela bez problemu. Dzwonilam we wtorek i na poniedziałek dopiero jestem umowiona. Bo we wtorek przyjmuje do poludnia a ja w pracy bylam. A nie chce isc do kogos innego bo odkad do niej chodze to bardzo sobie chwalę a sporo dentystow przeszlam.
Z nurofenem nie ryzykowalabym. To juz chyba lepiej ten antybiotyk. Ja płucze tylko rumiankiem. Jak juz nie dam rady to apap wezmę.

reklama
mi tez nie działa bo nie mam zaakceptowanej prośby pewnie tak jak larkaa pisze bo arii nie ma

na zwolnienie na razie nie chciałabym iść musze tylko zwolnic bo ja mam adhd i wszystko chce zrobić szybko

a jak Was nadrabiałam biedak mój mamy wolał ze chce siku nie zdążył do kibelka zasikał wszystko a jak doleciałam do toalety to jeszcze mu siusiaka klapa przyczasnełam :p

Nevka na pewno wszystko się ułoży tylko trzeba czasu a za jakiś czas napiszesz nam ze jesteś w ciąży :)

Patka PAPPA to badanie krwi, bada sie poziom wolnej betahcg i białko PAPPA. Wykonuje sie to zwykle w tym samym dniu co usg, wszystko razem zbiera do kupy i obliczaja ryzyko trisomii.

reklama
Maz dziś pojechał na koncert i sama ogarniam wszystko nie wyobrażam sobie być samotną matką idzie się zajechać a co to będzie przy dwójce trochę mnie to przeraża

Do góry