reklama
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Just no tez tak myślę. Z córka tez sie troche nastresowalam, ale juz pozniej bo w 30tyg tez mialam tam usg i wyszlo wielowodzie gorna granica bo AFI normy do 20czy 21 a ja mialam 21. Naczytalam sie znow, ze wielowodzie=wielowadzie np. Wady pecherza i inne. Gin straszyl mnie zebym do 36 dociagnela. Wody nie zmienily poziomu az do 40 tyg i wszystko bylo ok.
A i tak tez wlasnie, ze za wysokie tętno dziecka. No i zalecona kontrola. Dostalam sie potem 2 czy 3 tyg pozniej do tej fajnej pani dr i wykluczyla jakiekolwiek wady.
A i tak tez wlasnie, ze za wysokie tętno dziecka. No i zalecona kontrola. Dostalam sie potem 2 czy 3 tyg pozniej do tej fajnej pani dr i wykluczyla jakiekolwiek wady.
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja:
Madziula 27
Moderatorka
WesolaKobietka ja pewnie zrobilabym dla pewności bo u mnie 2,4 było pepa ok a później okazało się ze wada serca :-/ mówił Ci czy przepływy są ok ??? I czy serduszko podzielilo się na 4 ??? To są bardzo istotne rzeczy.
Anieok mi też jakoś tak sie dziwnie zrobiło bo jak się więcej udzielalam to nie było tematu i zakmnietym a jestem tu od samego początku ;-)
Anieok mi też jakoś tak sie dziwnie zrobiło bo jak się więcej udzielalam to nie było tematu i zakmnietym a jestem tu od samego początku ;-)
Taka_ja
Mnie od kawy odrzuciło jeszcze przed zrobieniem testu ciążowego.. jakoś tak zdałam sobie sprawę, że wcale jej nie robię, a i nie potrzebuję chociaż to był mój mały poranny rytuał..Dziewczyny pijcie kawę? Czy jak raz na jakiś czas napije się filiżankę kawy to mogę zaszkodzić dziecku?
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja:
Madziula 27
Moderatorka
Paulina a do ginekologa chodzisz w Warszawie ??? Jak kiedyś będziesz miała ochotę się spotkać to daj znać :-)
Wesoła Kobietka
Madziula mowil, ze przeplyw zylny ok i mam wpisane, ze przeplyw na zastawce prawidlowy. Tętno tez w normie. Ja mam NT 2,3 wiec podobnie.
Juz czytalam nawet teorie, ze na NT moze wplynac przeziebienie. Ale to moze takie doszukiwanie sie mam na siłę.
Juz czytalam nawet teorie, ze na NT moze wplynac przeziebienie. Ale to moze takie doszukiwanie sie mam na siłę.
reklama