reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Taka ja to jesteś ta najbardziej rozpieszczona[emoji23] nasze tez się kloca i nawet szturchnąć się potrafią ale jak trzeba to murem za sobą stoją[emoji4]
Życie się rożnie układa, jeszcze nie wiesz co Cię czeka ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
nas w domu była 4 (same dziewczyny ;) - ja najstarsza) i bardzo się z tego ciesze, długo ubolewałam, że synek nie ma rodzeństwa... myśleliśmy, że może za 2-3 lata a tu niespodzianka... będzie szybciej ... mega niespodziewany bobasek ;)

Poziomki! Dopiero obejrzałam filmik :) Wow, jaką masz niesamowitą rodzinkę, szacun dla Was! Poryczałam się ze wzruszenia (wiadomo, hormony hehe... ;) )

Aria, chyba zrobiłaś już wszystko, żeby zaklepać tę córeczkę ;) Ale widzę, że Ty tutaj będziesz zawsze smaka nam robić jakimiś drożdżowymi ciastami, wypiekami. Aż się boję każdego kolejnego wpisu :p Bo drożdżowe to jedyne, które mi podchodzi, a Ty nie jak z budyniem, to z jagodami :) Masz szczęście, że jesteś teraz w bezpiecznej odległości ;)

Ann, Joani, przyłączam się do Was z tym niekrzątaniem się po kuchni. Teściowa jest z tych osób, którym w kuchni inni raczej przeszkadzają, bo woli zrobić po swojemu. Dostaliśmy zielone światło na leniuchowanie, powiedziała "czujcie się jak dzieci, nic nie musicie" :D Kochana :) Normalnie byłoby mi głupio nie pomagać, ale teraz wszystkie te zapachy mnie tak męczą, że korzystam.

U mnie nadal utrzymują się wymioty poranne, najczęściej bladym świtem. Potem mdłości mam po południu i wieczorem. Boję się gdzieś wychodzić przez to i głównie siedzę w domu wieczorami.

Ale muszę się jeszcze pochwalić, że wczoraj dokonałam zakupu ciążowego. Byliśmy w galerii po jakieś prezenciki "od zająca" (u mnie nie było takiej tradycji, ale to dla męża siostrzeńców) i moim oczom ukazał się sklep HappyMum. Kupiłam sobie te spodnie, do których linka wklejała PerseaNigra. ( Link do: Happy mum - Candy blue trousers )
@PerseaNigra odgapiłam od Ciebie, ale spodenki są super, wygodne, fajny materiał :)

Najlepszego Dziewczyny ;) tak za pamięci ;) jutro gotowanie a później świętowanie:D
slide_4.jpg

Taka ja to jesteś ta najbardziej rozpieszczona[emoji23] nasze tez się kloca i nawet szturchnąć się potrafią ale jak trzeba to murem za sobą stoją[emoji4]
Życie się rożnie układa, jeszcze nie wiesz co Cię czeka ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Siostra do tej pory mi wypomina, że wszyscy jedli kanapki z margaryną, a dla mnie było masełko :-D:-D:-D:-D
A tak serio, to rodzice jednakowo nas traktowali, mamy jednego brata rodzynka - ten to dopiero miał przechlapane :rofl: Teraz jest super jak przyjdą święta ! Każdy założył swoją rodzinę, więc jak zbierzemy się do kupy, to jeden pokój u mamy robi za przechowalnię na kurtki naszej brygady RR :-D

@Aria1010 wkleję, jak wrócimy po świętach do siebie, dobrze? Tu u rodziców męża duże lustro jest tylko w przedpokoju, ciągle ktoś w domu, nie chcę wyjść na taką co nie pomaga w kuchni, a tylko stoi przy lustrze, stroi się i jeszcze sama sobie fotki cyka, hehe :D

reklama
Luckychoice świetne są te spodnie, mnie się jeszcze te miętowe podobały :)
aria happymum ma większa rozmiarówkę niż standardowo, ja jak mierzyłam chyba z 8 sukienek w sklepie to wszystkie na mnie wisiały :( ALE być może jak będę w 7 miesiącu ciąży to te ubrania zaczną się inaczej układać.Spódnica za to pasowała i rozmiar w sklepie pokrywał się z tym, który na codzień noszę, także z rozmiarówką....wielka niewiadoma!

My już domek posprzątaliśmy, zaraz jedziemy na zakupy. Z ciast jutro piekę babkę i sernika nowojorskiego, mniam :)

Do góry