reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

dziewczyny strasznie nie rozumiem tej paniki spowodowanej brakiem objawów. No okresu nie ma, plamien nie ma nic nie boli. To czym się tu martwić? ? Tylko się cieszyć.

Popieram w 100 % ! Nie ma się co nakręcać..

U mnie dziś mielone ;-) ;) Zastanawiam się tylko kto za mnie wymiesza mięso:hmm: małż w pracy, może córkę zatrudnię :confused::-D
Przyjemnego dnia:yes:

reklama
Dzień dobry widze ze nie tylko ja mialam kiepska noc zasnelam o 1.30 obudzilam sie o 5. Takze pospalam ze hoho
U mnie dzis na obiad szaszłyki i pieczone ziemniaczki jestem ciekawa czy wdusze w siebie choć1.
Milego dnia wszystkim

Kurczę u mnie też kolejna bezsenna noc..jakaś tragedia!!! Nie śpię, leżę, później chodzę po domu...i tak do 5 rano...to chyba już drugi tydzień....ma ktoś jakiś sposób na sen?

Ann, Taka ja, mam takie chrupki kukurydziane nawet teraz w torebce ze sobą :)

Tekila, wcześniej jak miałam kilka bezsennych nocy pod rząd, to brałam tabletki ziołowe, bo nic na mnie nie działało. Ciążowych skutecznych metod nie znam. U mnie póki co jedna noc nieprzespana, ale to pewnie dlatego, że byłam z 15 razy siku i nie zdążyłam pomiędzy kolejnymi wizytami w kibelku zasnąć...

A ja dzisiaj wyspana :) co prawda przebudzilqm siw o 6 ale później jeszcze Pospalam prawie do 10.
Wczoraj pościel wyprałam i w takiej świeżutkiej bosko się spało :D

Kochane uaktualniłam listę. Dodałam wcześniejsze dziewczyny... zobaczcie czy tak może być...
Ja dzisiaj tylko rosół przełknęłam... Nie mogę mięsa... ani patrzeć na nie ani jeść i wąchać :p
Za chwilę rodzina przyjeżdża na kawę. Ja w piątek robiłam porządek w szafie ... :D i zwolniły się dwie półki dla maleństwa :)

Ale miałam pyszny obiad, teraz leże i się nie ruszam! :D haha
Dziewczyny ja sie już lepiej czuję , tylko teraz na gardło przechodzi, ale co tam katar bardziej męczy niż bolące gardło. :)

Pat_ka na gardlo smialo mozna tantum werde albo *spam* gardlo. To drugie mam wrazenie, ze mi bardziej pomaga, ale do jego smaku trzeba sie przyzwyczaic. Dobrze, ze juz Ci lepiej ;)

reklama
Do góry