reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Swoją drogą ciekawy ten FIXSIN , wiecie co . Tyle rzeczy jest dostępnych a taa rwredna baba mi nic nie doradziła w aptece :( Pewnie dlatego że za kare musi pracować w sobotę na noc. Wredne babsko

reklama
Ta moja laryngolog mówiła, że ona cala ciążę miala nieżyt nosa. Obawiam sie, ze tez mnie to czeka bo ostatnio czesto tak mialam.
Musze w koncu zobaczyc filmik z tego fixsinu bo podobny jest jakis?

Pat_ka jak spytalam mojego gina co moge brac na przeziebienie to powiedzial, ze "pół apteki" ;) tylko nie mowic w aptece o ciąży ;-) Cos w tym jest bo na słowo "ciąża" to od razu nic nie wolno...

Mi ogolnie laryngolog w ciazy zapisywal mieszane krople wlasnie z zielonym xylo,dalacinem i dexavenem(to chyba steryd) i powiedzial, ze wazniejsza jest dla dziecka dobra wentylacja. W sumie chyba cos w tym jest. Wiec w zaleznosci jaki masz stan mysle , ze te max 3 razy na dobe mozesz i zielone krople .

Wesola Kobietka niby tak ale z drugiej strony te pol apteki tak na własną reke brac to ja dziekuje. Nie moglabym bo a nóż widelec bym trafila na to jednak zakazane. Za duzy stres. Ide spac. Dobrej nocy :*

reklama
Do góry