reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej, współczuję problemów z cerą, ja na szczęście takowych nie mam..
Na dzień używam kremu avon natura effects nawilżający - super delikatna nuta zapachowa i faktycznie fajnie nawilża.. a na noc olej kokosowy organiczny - dziewczyny SUPER SPRAWA ! Każdej z Was polecam.. Wszystko nim można smarować: Twarz, usta, ogólnie całe ciało ! Ważne żeby był nierafinowany...

Moja kuzynka zamiast oliwką dla dzieci smaruję olejem kokosowym swojego bobaska. NAwet do wanienki dodaje oleju kokosowego i go w nim kompie :)

Mnie na samym poczatku wysypalo pryszczami na szyji i brodzie :/ teraz powoli sie goi. Za to policzki i usta wyschly jak pustynia. Do twarzy uzywam cliniqe

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mnie też wysypało , do tej pory mam na dekolcie :(

reklama
Dziewczyny , ja umieram. Rozłożyło mnie, chociaż na ''szczęście'' tylko katar. Ale wiecie jak to męczy, non stop kicham , głowa boli, mam wrażenie że mi się woda w glowie gotuje. Już mam dość. :(
I żeby było ciekawiej , wyrasta mi ósemka.. STRASZNIE RWIE!!! Ból naciąga aż do ucha, mam tak spuchniętą prawą strone buzi przy uchu że masakra

Nie wiem co mam robic :(

iśka90 - współczuję, takie dyżury wykańczają normalnie a co dopiero w ciąży.. :(

Pat_ka - jakbyś miała gorączkę to paracetamol można wziąć. Masz jakiś dyżur dentystyczny żeby Ci oglądnęli tą ósemkę?

Iska mozesz miec taki dlugi dyżur??

Wspolczuje Wam wymiotow.
Ja tez dzis w gorszej kondycji. Bolała mnie glowa a ogólnie caly dzien mi niedobrze. Jak poczulam surowa rybe to mnie tak naciagnelo. Mąż musial ja przygotowac, ja tylko zawinieta do piekarnika wlozylam.

@Lucky zalezy od.dnia.z tymi wymiotami generalnie mdli mnie mega wiekszosc dnia a wymiotuje 1x2 dziennie ale jak juz mnie zlapie to konkretnie dzis np musialam.sie cala przebierac bo tak mna rzucalo ze nie bylam w stanie zatrzymac siusiu niestety mam wysilkowe nietrzymanie moczu po 1 ciazy i przy ostrych wymiotach nie jestem w stanie tego powstrzymać ale po porodzie ide na zabieg bo juz mam dosc meczenia sie z tym pecherzem.

Ktos tu pisal o rybce mnie wlasnie na ryby ciagnie na mieso wieprzowe i warzywa patrzec nie moge. Zrobilam pstraga w piekarniku z pietruszka meggga sie.najadlam popchnelam żelkami i leze.

Ja też generalnie smaruje nogi ręce. Brzucha nie. W pierwszej ciąży smarowalam ale nie wiem czy ma to sens. Nic mi nie wyszło poza jednym rozstepem koło pępka krótko przed porodem, a teraz już go nie widać.
To chyba geny bo brzuch nie był taki mały.

Nevka no możesz twaróg :-D kobieto bo niedługo nad chlebem będziesz się zastanawiała :p

Ba usta pomadka nawilżająca z Neutrogeny super

Papciarkowa osz ty ja od rana myślę o pstragu mniam :-D

Wesoła, no nie mogę.. kobiety w ciązy nie moga dłużej niż 8h pracować, ale u mnie w pracy to raczej nie dotyczy niestety. O tyle dobrze, że nie jest to praca wymagająca wysiłku, więc daję radę póki co. Czasem ktoś przychodzi za mnie na drugą połowę dyżuru, co wprawdzie wiąże się z mniejszą wypłatą, no ale zdrowie i fasol ważniejsze :)

A ja dzisiaj na diecie bananowo - kaszkowej, apeluję o nie robienie smaków :D

reklama
Hej girls! Ja nadal na zwolnieniu, torbiel zmniejsxona o polowe wiec ma juz 5 cm. Malenstwo rosnie!!! Dzis to juz 10 tydz i 3 dzien. Ogolnie 3 tyg wyjete z zycia ze wzgldu na mdlosci, wymioty i totalny brak sil... ale juz jest lepiej:) od dwoch dni nie wymiotuje hehe. Na kawe, wedliny nie moge patrzec a reszta juz powoli wchodzi;)) Jagus u mnie byla podobna sytuacja z tym ze jeden pecherxyk byl bez zarodka a drugi rizwijal sie zle... doszlam do 12 tyg gdzie moje malenstwo umarlo w 8... nie musze pisac jaka to byla tragedia...ciaza wyczekana, planowana...to bylo w czerwcu i teraz moge Ci powiedziec ze powoli o tym zapominam i ciesze sie sloneczkiem rosnacym w moim brzuszku, ktory jest juz pokaznych rozmiarow;)))) caluje:**

Do góry