reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Basia, bardzo współczuję snu o pająkach. Byłaś na jakichś badaniach stwierdzających arachnofobię? Wielokrotnie zastanawiałam się, czy moje objawy związane z pająkami, to już fobia, stąd jestem ciekawa :)

Magda, gratulacje dobrych wyników :)

Persea, no to dobrze, że tylko górskie miasteczko. Już mi przed oczami stanęła ciężarna biegająca w szpilkach po górskich szlakach w końcówce zimy... :p

reklama
Papciarkowa zdrowka dla corki
Jagus wam tez zdrowka

A ja mam.pierwsze objaw ciazy :-) obudzilam sie z cyckami.o rozmiar wiekszymi. Moj ulubiony stanik zrobil sie przez noc zamaly :-)

Witam po weekendzie - u mnie zarówno miło jak i ciężko :D byłam na wyjazdowym zjeździe z uczelni, były długie wykłady i jeszcze dłuższe wieczory które przeciągały się do 2 w nocy :D Mąż został z pierworodnym w domu a ja sobie odetchnęłam od codzienności. Czuje się dobrze, trochę droga wymęczyła bo około 150km w jedną stronę miałam do zrobienia (jechałam oczywiście swoim autem) :)
Muszę umówić się prywatnie na prenatarne badania bo wg OM jestem w 10/11 tygodniu teraz a wg USG w 9 ale lekarz mówił że ta różnica 2 tygodniu będzie się zacierała a USG mam umówione na 30marca (12,5 tygodnia wg USG) ale boję się że może się już różnica zacierać i okaże się że za późno więc dla swojego spokoju wybiorę się za tydzień prywatnie i najwyżej dowiem się, że za 2 tygodnie będzie ok :)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie po weekendzie, ale do nadrobienia ! U nas w sobotę były urodzinki mojego kochanego chrześniaczka taki wspaniały dzień pełen wrażeń :D A wczoraj nudna niedziela głównie odpoczynek i relaks :)
Krwawy sen w tej ciąży miałam tylko raz jeszcze przed serduszko-wą wizytą, ale po niej już te straszne sny mnie opuściły.
Dziś kolejna wizyta już się doczekać nie mogę 3 tygodnie oczekiwania dobiegły końca. Siedzę jak na szpilkach, strasznie się stresuje ;/

Magda gratuluje dobrych wynikow.

Zdrowia dla wszystkich.

Wspolczuje niefajnych snow.

Tak jak pisala Magda w Poznaniu jest przepiekna pogoda. Sloneczko i wiosna. Bylismy z Adusiem na spacerku zaniesc do przedszkola wnioski

Witam po weekendzie - u mnie zarówno miło jak i ciężko :D byłam na wyjazdowym zjeździe z uczelni, były długie wykłady i jeszcze dłuższe wieczory które przeciągały się do 2 w nocy :D Mąż został z pierworodnym w domu a ja sobie odetchnęłam od codzienności. Czuje się dobrze, trochę droga wymęczyła bo około 150km w jedną stronę miałam do zrobienia (jechałam oczywiście swoim autem) :)
Muszę umówić się prywatnie na prenatarne badania bo wg OM jestem w 10/11 tygodniu teraz a wg USG w 9 ale lekarz mówił że ta różnica 2 tygodniu będzie się zacierała a USG mam umówione na 30marca (12,5 tygodnia wg USG) ale boję się że może się już różnica zacierać i okaże się że za późno więc dla swojego spokoju wybiorę się za tydzień prywatnie i najwyżej dowiem się, że za 2 tygodnie będzie ok :)

Asik Ty się upewnij co do tego wieku ciąży bo 30 marca może być już za późno. Widzę po suwaczku że jesteś na tym samym etapie co ja (u mnie wiek ciąży z USG zgadza się mniej więcej z ostatnią @) i prenatalne mogę maksymalnie zrobić do 25 marca.
Może jak miałaś USG to niedokładnie dzidziuś został zmierzony i z tego wynika różnica. Kiedy miałaś ostatnią @ ?

To chyba jakas plaga z tymi snami, ja mialam wczoraj krwawy sen, az sie cala spocona obudzilam, a dzisiaj snily mi sie dzieci - jeden to moj chrzesniak jak mial z 8 miesiecy, a druga to jakas dziewczynka - noworodek. Jak ja bralam na rece to plakala :(
Moze sobie wysnilam corke? :D

Marzycielka, Ty czekalas na te wyniki markerow jak dobrze pamietam. Kiedy bedziesz miec odpowiedz?

Pozdrawiam z lozka, nie ma to jak spac do 12 :D

Asik u mnie identycznie wypada. Czekam na wizytę w czwartek. (usg mialam 5/6tydzień i bylo tylko pecherzyk widać)
Jak ja się cieszę ze dzisiaj w domu jestem. Okropnie mi. Dzieci co prawda strasznie krzyczą ale mogę sobie poleżeć.

reklama
Rybki, zdrowiej szybko :-)

U nas też piękne słońce, spacer zaliczony ale ledwo przyczolgalam się do domu. Nie wiem czemu tak się mecze a nie daj Bóg jeszcze lekka górka po drodze, sapie jak staruszka ;-)
W końcu mam wyniki i czekam aż mąż przywiezie, sama jestem ciekawa jak cukier i żelazo.

Asik, mi przy zapisach na prenatalne mówiła, że kierują się tylko OM, więc może się przepisz, jeśli masz iść po czasie...

Do góry