reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

... za głupie tantum verde w sprayu I pyrosal 45 zł. Musze koniecznie zapasy zrobić w aptece internetowej ... .

Aria, następnym razem poproś o zamiennik Tantum Verde - Uniben - ten sam skład, ok 15 zł tańszy..
Fakt w aptece zostawia się majątek.. Jak to dobrze, że u mnie są leki za darmo :yes::yes:

reklama
Dziewczyny ale się rozpisałyście - weekend mnie tu nie było i ciężko nadrobić. Dobrze, że mam chociaż troszkę wolnego czasu w pracy.

Widziałam, że pisałyście o wózkach, mi bardzo podobają się te z kubełkowymi spacerówkami, ale własnie chyba średnio to jest wygodnie dla maluszka, więc raczej się na żaden z nich nie zdecyduje. Ja mieszkam a zagłębiu wózkowym, mamy dużo producentów w okolicy (min. jedo), może wybiorę coś od nich.

Siedzę dziś w pracy do 20:30, nie wiem jak to przeżyję... Mam nadzieję, że w piątek dostanę od mojego lekarza zwolnienie, bo nie wyobrażam sobie chodzić dłużej do pracy...
Do tego cały czas mam mdłości, nic nie mija, piersi tak samo, nie mogę dotknąć, bolą na maxa.

Maddzzia właśnie czytałam ze lekarka do której idę nie jest skłonna do dawania zwolnień. A wiem i ze z zaświadczeniami wielu lekarzy czeka do 12 tyg. W sumie mam taką sytuację w pracy, że jakbym poszła Na zwolnienie to nie mam powrotu do pracy
i jak my kobiety mamy zachodzić w ciąże? Czasem jak tak pomysle....nawet umów mlodym dziewczyna nie chcą dawać, bo jest szansa , że będą w ciąży......ehhhh albo martwić się ,że Cię zwolnią przed 12 tygodniem...:growl:

Masakra z tymi umowami, ale wiem że juyz dużo się zmieniło i smieciowek jest mniej. Wspolczuje Wasm w pracy, jesli się źle czujecue, ją chętnie bym popracowala ;-)

Na szczęście głowa przestała mnie bolec. Mam nadzieję, że nie będzie powtórki z 1. ciąży, że cały 1. trymestr miałam migrenę.... Nie ma nic gorszego.

Widzę, że trochę Was się rozłożylo, nie ma lepszego lekarstwa niż czosnek, pod każda postacią. Mimo smrodu, postawił mnie szybko na nogi.

Ja dzisiaj kanapki na obiad, albo jajo usmaze, bo pusto wcvlodowce. Mąż jak będzie wracał z pracy ma naspasc na sklep :-)
Młody śpi, więc i ją się klade.

W środę idę na badania, ile placiliscie za komplet badań? Nie wiem ile pieniędzy wybierac.

Ostatnia edycja:
Paulina ja ostatnio nie bylam na wizycie tylko na dyżur zajrzalam bo mi ginka chciala usg zrobić jak najszybciej i jak znalazla mieszkano od razu pytala czy chce juz jakies papiery do pracy.
Ja caly czas bije sie z myslami odnośnie zwolnien

Rybki mam nadzieje ze i u mnie tak będzie. Moja bratowa miała problem z zaświadczeniem przed 12 tyg. Mimo że ma pracę stojącą.

Joani ja dzisiaj byłam sobie wyliczyć i mi wyszło 180 za komplet.

Te które mają dzisiaj wizyty 3mam kciuki.
Z objawów narazie cisza co mnie cieszy bo 6 tydzień i nic to może tak zostanie
Ja dzisiaj miałam naleśniki z twarogiem u siostry☺pyycha

Jejuniuuu ale się obzarlam jutro na obiad też placki iemniaczane. Dziękować Bogu za thermomixa.... Minuta i gotowe ;) ja za komplet badań dziś zapłaciłam 120zl na szczęście wszystko jest w porządku. Jak miło odebrać dobre wyniki badań ;) pogoda u mnie fatalna cały dzień leje.

Dziewczynki, chyba jednak nie będę październikówką... Beta spadła, jest poniżej 100, więc będę musiała się z wami pożegnać kochane... Na pewno będę się starać dalej jak trochę odpocznę, na razie muszę wyplakac swoje i wierzę, ze będzie lepiej... dziękuję, ze bylyscie przy mnie :*

reklama
Do góry