reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej kobietki.. mam pytanie odnośnie cc. Jak myślicie, poprzednia ciąża zakończona cc jest wskazaniem do kolejnej? Ja miałam cięcie po 15 h męczarni.. córka dostała 9 pkt, a mi ciśnienie mało głowy nie wysadziło..

Ja przytyłam 10 kg , ale po 4 miesiącach byłam tak chuda, ze na tyłku nie mogłam usiąść.. po tym jak przestałam karmić córkę, pozwoliłam sobie i wpierniczałam wszystko jak małpa kit :tak::laugh2: I mi zostało do tej pory tu i ówdzie:zawstydzona/y:

Z chęcią bym wskoczyła do łóżka, ale ekipa mi wymienia okna wiec musze mieć ich na oku :rolleyes2:..wrr

reklama
Cherry, ja dobrze kojarzę, że Ty z Krakowa jesteś? Do jakiego giną chodzisz? Myślisz o jakimś konkretnym szpitalu już? Ja w 1 ciąży też chciałam cc, skończyło się na porodzie sn który trwał cała godzinę, więc dobrze, że się nie zdecydowałam. W Twojej sytuacji też bym jednak była za cc

Larkaa, zgaga to mój najgorszy wróg, wolę mdłości stulecia niż zgage...

Mialam iść dziś do ginekologa, żeby sprawdzić, czy wszystko ok, ale spekalam. Podczas ostatniej ciąży okazało się, że owu się przesunąła i na IP i gin kazali się przygotować na puste jajo plodowe... Poczekam chyba jeszcze z tydzień, żeby chociaż zarodek był...

Beti, dzięki, przesiade się w wolnej chwili na apke BB, może będzie lepiej. Nie cierpię pisać bez emot...

Nevka, nie mów mi o frytkach, pozeralabym tonami, ale muszę o siebie w tej ciąży zadbać, bo po ostatniej zostało mi 10kg...w ogóle powinnam z 30 zrzucić, ale to dopiero jak się dziec urodzi.

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

Virtuti ja nie widzę bo pewnie masz inne takie które nie wyświetla forum. Ja używam takich podstawowych

Nevka na frytki to ja też mam od kilku dni ale nie takie domowe zdrowe tylko takie właśnie z tłuszczu hehe

Madziula ja nie jestem puki co za zamkniętym ale dostosuję się do większości. Puki co i w naszym gronie może być wariatka hehe

Bbubbka ja też lubię słuchać o mezu historyjek ;-)

Taka ja a ile mc/lat ma corka?
Chyba jak mały odstęp czasu to jest zalecana że względu na blizne ale możesz SN próbować ;-)

Virtuti a jaki masz tydzień ciąży?
Wstawiaj takie podstawowe one się wyswietlaja

Tak jestem z Krakowa chodzę do dr. Opalskiego wspaniały lekarz który uratował mi ciążę Rodzilam na ujastku bo on tam pracował teraz jest zast Ordynator w Rydygiera narazie wogole nie myślę nad tym gdzie. Będę myśleć w połowie ciąży;) narazie byle jutro zobaczyć serce.

Nawet nie wiedziałam ze jest apka, właśnie testuje [emoji4] odnośnie frytek to raczej nie jem, zdrowe odżywianie stało sie moim codziennym nawykiem [emoji3]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ann, właśnie używam normalnych... Wasze emoty widzę, swoich nie. Zaraz się przesiade z Tapatalka na apke babyboom, powinno być lepiej.

Ciężko stwierdzić który to tydzień... Om miałam 2 stycznia, ale miałam cykle po 60 dni lub więcej. 2 lutego byłam u gina, na usg nie widział śladu owulacji i zaczął podejrzewać policystyczne jajniki. Przepisał mi badania hormonalne. 13 lutego zrobiłam z glupa test i niespodzianka, 2 kreski... Ciazowo się czuję więc to na bank ciąża, a nie wahania hormonalne, tylko muszę to potwierdzic. Beta wyszła prawie 400 z zeszłego poniedziałku.

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

Hej Dziewczyny :) I ja dołączam do waszego grona. Przewidziany termin z USG mam na 05.10 ale raczej będzie cc z tydzień wcześniej. Jestem z Dolnośląskiego z pod Wrocławia. Mam już w domu 4,5 letniego rozrabiakę :)
Pozdrawiam,

Taka ja a ile mc/lat ma corka?
Chyba jak mały odstęp czasu to jest zalecana że względu na blizne ale możesz SN próbować ;-)

Córka w sierpniu będzie miała 6 urodziny.. Szczerze mówiąc skłonna bym była, by dać się jeszcze raz pokroić..jak sobie przypomnę przez co przeszłam :errr: :unsure:

asik witaj, tym bardziej ze ja tez pod Wrocławiem mieszkam [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry