reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ruda nie bylam bo ciamajda ze mnie. Zalozylam konto a nie umialam nic napisac na forum. Okazalo sie, ze cos mialam zablokowane i po mojej interwencji do Admina dopiero moglam sie udzielac. Tylko bylo juz za pozno bo szlyscie na ukryty. A dopoki nie zostalam postawiona pod scianą to zawsze to zblokowane konto odkladalam na pozniej. Myslalam poprostu ze to ja nie ogarnialam. Ale jestem na grupie na fb z pazdziernikowymi mamami ;)

reklama
Beti, strasznie mi przykro, w takiej sytuacji brak słów...

Wesoła kobietka, mnie najbardziej przerażaja komplikacje podczas porodu i nagle obumarcia dzieci w 9 miesiącu... Strasznie się tego boję

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

Wesoła 6 i 3 dni pi razy drzwi. I tak myślę czy nie przesunąć jednak nieco wizyty. Ale nastawilam się na tego 4 :)
Za szybko test zrobiłam :p to i się teraz doczekać nie mogę :)

Oj dziewczyny plis nie piszcie o takich strasznych rzeczach bo od razu mam ciarki. Tez sie tego boje i jak dostaje dzidzie na klatke zaraz po porodzie to od razu ulga ze cale i zdrowe ;) nie ze juz tak nie boli tylko przestaje sie tak martwic o zdrowie malucha ;)

Nie robiłam bety ;) za to wiem kiedy miałam owu. Niestety na czas zagnieżdżenia zarodka nie mam wpływu. Chyba przesunę o kilka dni wizytę jednak. Co by się nie denerwować niepotrzebnie ;)

reklama
Nianiusia pamietam wysyp podczytujacych przez cala ciaze jak uciekalysmy na zakniety a to bylo juz po porodzie :-) to w takim razie mamy dzieci w tym samym wieku. Moj maly z 5.11 a twoje dzieciatko?

Laseczki mozna uzywac nizoral w ciazy?

Do góry