Ruda nie bylam bo ciamajda ze mnie. Zalozylam konto a nie umialam nic napisac na forum. Okazalo sie, ze cos mialam zablokowane i po mojej interwencji do Admina dopiero moglam sie udzielac. Tylko bylo juz za pozno bo szlyscie na ukryty. A dopoki nie zostalam postawiona pod scianą to zawsze to zblokowane konto odkladalam na pozniej. Myslalam poprostu ze to ja nie ogarnialam. Ale jestem na grupie na fb z pazdziernikowymi mamami
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ann ok 20tc, wcześniej nie chciały
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Jak gin zadecyduje o cc np po 38tc to moge być wrzesniowka.
Wesoła Kobietka
Bellina a ktory to bedzie tydzien tego 4.03?
virtuti90
Zaangażowana w BB
Beti, strasznie mi przykro, w takiej sytuacji brak słów...
Wesoła kobietka, mnie najbardziej przerażaja komplikacje podczas porodu i nagle obumarcia dzieci w 9 miesiącu... Strasznie się tego boję
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Wesoła kobietka, mnie najbardziej przerażaja komplikacje podczas porodu i nagle obumarcia dzieci w 9 miesiącu... Strasznie się tego boję
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Wesoła Kobietka
Bellina mi w 6t2d biło serduszko, w poprzedniej ciazy bylo rowne 6 tyg. Moze miec tu znaczenie poziom bety, jak jest wysoka to juz na pewno bedzie widać.
Oj dziewczyny plis nie piszcie o takich strasznych rzeczach bo od razu mam ciarki. Tez sie tego boje i jak dostaje dzidzie na klatke zaraz po porodzie to od razu ulga ze cale i zdrowe nie ze juz tak nie boli tylko przestaje sie tak martwic o zdrowie malucha
reklama
ruda1991
Nianiusia pamietam wysyp podczytujacych przez cala ciaze jak uciekalysmy na zakniety a to bylo juz po porodzie :-) to w takim razie mamy dzieci w tym samym wieku. Moj maly z 5.11 a twoje dzieciatko?
Laseczki mozna uzywac nizoral w ciazy?
Laseczki mozna uzywac nizoral w ciazy?