Przyrost powinien byc min. 66% w ciagu 48 h mi przyroslo 150% w sobote mialam 575 w pon. 2150 ale wysoki przyrost mogl byc przez ta cholerna torbiel. Za to progesteron mam niski chyba bo 14,75. Lec do gina dostaniesz pewnie duphaston, bo faktycznie malenki ten przyrost tylko nie martw sie na zapas
reklama
A kiedy mialas okres ostatni? Ja bym nie czekala z wizyta bo gdybym nie byla u lekarza w ten wtorek jakies 3 dni po spoznionym okresie to albo bym miala juz rozlana albo skrecona torbiel co zagrazaloby i mi nie wspominajac nawet o dzidzi...tylko ze u mnie zagrozenie podwojne jest takze z powodu wczesniejszej niewyjasnionej straty
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Marmarnin powtórz bete, a możesz umówić sie wcześniej?
ewelinka10425
Fanka BB :)
ja teraz żałuję troszkę, że nie zrobiłam drugiej bety, pierwszą zrobiłam tylko po to aby lekarz miał potwierdzenie ciąży, ale czułabym się spokojniej teraz gdybym wiedziała, że beta dobrze przyrastała... z objawów zostały tylko bolące piersi, no i od 3 dni metaliczny posmak w ustach czuję tak poza tym nie czuję ciąży, troszkę się stresuje, chociaż pewnie powinnam się cieszyć, że dolegliwości brak
ruda1991
Marmarnin witaj. Ja nie znam.sie na becie. Zadzwon do gina i zapytaj
Poziomki moze mnie przez te 8 miesicy przekonasz :-) w pierwszej ciazy sie zaatanawialam ale wygrała wygoda.
Ida? Widze.ze to imie wraca? Ja mialam.sie tak nazywac :-)
Poziomki moze mnie przez te 8 miesicy przekonasz :-) w pierwszej ciazy sie zaatanawialam ale wygrała wygoda.
Ida? Widze.ze to imie wraca? Ja mialam.sie tak nazywac :-)
Ann_
Ja bym powtórzyła i poleciała szybko do lekarza. Bo to chyba mały. Albo powtórz i jak wynik się nie zmieni (nadal będzie mały przyrost) to pójdziesz.Witam się ja. Od razu mam pytanie. W poniedziałek robiłam bete wynik 33, dzisiaj ponawiam wynik 49,5. Czy nie za wolno przerasta? Jeśli si
Ruda
Używam ich bo:
Sa przewiewne
Nie sa tak chemiczna jak pampersy
Mam wybor jaki materiał styka sie ze skóra dziecka
Łatwo z nich odpieluchowac
Nie musze pamietać zeby kupic pieluchy
Oby Ci sie sprawdziło &&&
Imiona moich dziewczyn od najstarszej: Małgorzata(Aja), Gabriela (Babuf), Ida (Dudu), Lena (Lele), Jagoda (Agu), Aniela (Baby)
Co do pomysłów to wujek Google przychodzi z pomocą
Ann ja zawsze dla chłopca mam wiecej
Mom to be martwimy sie czy to 1 czy 4. Mi jest łatwiej z moja gromadka niz mama z jednym maluchem bo one często zajmuj sie same soba.
Jedynkowi trzeba poświecić dużo wiecej uwagi.
Marmarin witaj. Nie masz norm lab na wynikach?
To są przydomki/ przezwiska dziewczyn te w nawiasie? ;-)
O rany, że Wy macie czas tak pisać, ja siedzę w pracy, ale że okres zimowy to całe biuro ludzi i co chwilę ktoś się kręci za plecami, a wolałabym, żeby jeszcze w pracy nie wiedzieli o ciąży.
Słuchajcie czy odczuwacie ból brzucha?
W pierwszej ciąży do 30 tygodni a byłam na duphastonie a teraz cały czas czuję podbrzusze, może to nie jest silny ból ale cały czas odczuwam. Martwię się, ale wychodzi mi że to 4 tydzień i trochę wcześnie na wizytę u gin, z resztą u mnie w mieście to problematyczny temat
Słuchajcie czy odczuwacie ból brzucha?
W pierwszej ciąży do 30 tygodni a byłam na duphastonie a teraz cały czas czuję podbrzusze, może to nie jest silny ból ale cały czas odczuwam. Martwię się, ale wychodzi mi że to 4 tydzień i trochę wcześnie na wizytę u gin, z resztą u mnie w mieście to problematyczny temat
reklama
mnie prawie cały czas pobolewa podbrzusze, w poprzednich ciążach też tak miałam. Lekarz mówi że na tym etapie to normalne.
Poziomki, podziwiam. Ja się martwię jak poradzę sobie z trójką
mi płeć jest obojętna, choć może fajnie by było w końcu mieć dziewczynkę, ale coś podejrzewam, że będzie trzeci chłopiec. Starszy syn prosi o siostrę, więc fajnie by było mu ją dać
Poziomki, podziwiam. Ja się martwię jak poradzę sobie z trójką
mi płeć jest obojętna, choć może fajnie by było w końcu mieć dziewczynkę, ale coś podejrzewam, że będzie trzeci chłopiec. Starszy syn prosi o siostrę, więc fajnie by było mu ją dać