reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ewelinka też tak pomyślałam że nie widzą nas niektóre dziewczyny i czekają na wątek.

Ja mogę kawy nie pić pije czasami ale bardzo słaba z mlekiem. :-)

reklama
Ann haha ja tez. Moze dlatego ze na staraczkach duzo

Ewelinka pisalam o to przeniesienie ale nie dostalam odpowiedzi

Kawka rozpuszczalna z rana musi byc :-)

Ula83 faktycznie nasze dzieciaczki podobnie sie urodzily. ;)
Ewelinka10425 ja pije 2 kawy rozpuszczalne dziennie ale tez chcialabym zejsc do max jednej. Myslalam zeby przerzucic sie na inke :-) bo sypanej nie przelkne
Ja tez nie moglam znalezc Was przez 2 dni. Znalazlam ten wątek dopiero przez wujka google. Pewnie takich jak ja jest wiecej hihi

Ruda dokładnie :-D Ale to dziwne z tym wątkiem
Ja mam na zamkniętym dwie albo trzy moderatorki to poproszę któraś o interwencję. A pisałaś w pt, sb? Może weekend dlatego cisza.

Nianiusia ja piłam w ciąży też nescore jakoś tak była dobra. Teraz mam caro i też idzie się przyzwyczaić. ;-) ile twoje dziecko ma?

Sama sobie wyliczylam na 7.10. :) ciekawe czy sie potwierdzi. W czwartek jade do endo-gina ale to wizyta umowiona juz dawno. Pewnie bedzie widac tylko pecherzyk ale i tak super. A Ty ktory masz tc? Kiedy idziesz do lekarza? Tez masz szanse urodzic blisko urodzin starszaka ;)

reklama
Do góry