reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Świstak, ja też liczę na ładny prezent ;) Moja przyjaciółka dostała zegarek i przepiękny naszyjnik z grawerem z datą urodzenia młodego i głośno i wyraźnie zaznaczałam, że to super prezent, mam nadzieję, że aluzja dotarła :)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiktorka robilas hybryde?
Ja kilka dni temu zrobilam zeby miec juz na porod ale u stop tylko bo dluzej wytrzymuje a u rąk sobie darowalam bo chwila i musialabym robic bo odrost i bym sie wkurzala.

To sluchajcie dwa dni temu mąż zabral mbie do jubilera i dostalam pierscionek i kolczyki zlote bo ostatnio patrzy i stwierdzil ze mam ten dziadoski pierscionek zareczynowy schowac:D mowie sam mi dales taki pare lat temu no i dotrzymal slowa ze kupi nowy a kolczyki to tak ekstra hehe:)
Za to ze sie tak męcze i stękam w ciazy chyba dostalam:D

Patrish fajny ten prezent i w dosc dobrej cenie:)

Wiktorka robilas hybryde?
Ja kilka dni temu zrobilam zeby miec juz na porod ale u stop tylko bo dluzej wytrzymuje a u rąk sobie darowalam bo chwila i musialabym robic bo odrost i bym sie wkurzala.

To sluchajcie dwa dni temu mąż zabral mbie do jubilera i dostalam pierscionek i kolczyki zlote bo ostatnio patrzy i stwierdzil ze mam ten dziadoski pierscionek zareczynowy schowac:D mowie sam mi dales taki pare lat temu no i dotrzymal slowa ze kupi nowy a kolczyki to tak ekstra hehe:)
Za to ze sie tak męcze i stękam w ciazy chyba dostalam:D

Patrish fajny ten prezent i w dosc dobrej cenie:)

ja się kolczyków nie mogę doprosić już drugi rok, mój ma zajawkę na telefony i zegarki wiec mi co pól roku cos kupuje a ja mu ze nie jestem kałamarnica i nie potrzebuje na każdym odnózu zegarka to się obraza :nerd:

Beatka zastanawiam się tylko nad tymi rzęsami nigdy nie robiłam i nie wiem czy będę miała czas na uzupełnienie jak już mały będzie może to zamienię na modelowanie brwi i rzęs z henna :)

Hybryde, ale u rąk zrobilam taką że nie bedzie widac odrostu jak mazne mlecznym z inglota. Nie chcialam robic wcale, ale pod hybryda mialam takie delikatne, że balam sie że będą mnie boleć :( kurde a ja przyziemnie chcialam szlafrok za urodzenie dziecka :p

Beatka zastanawiam się tylko nad tymi rzęsami nigdy nie robiłam i nie wiem czy będę miała czas na uzupełnienie jak już mały będzie może to zamienię na modelowanie brwi i rzęs z henna :)
Ja raz robilam ok roku potem odpoczely i znow kilka mscy ale u innej kosmetyczki no ale co niecale 4tyg musisz dopelnic bo sa wyskubane:p ja od chyba maja nie robie bo mialam problem zeby ulezec na tym stole musiala co chwile przerywac zebym wstala..to wez moze lepiej ta regulacje z henna:)

Wiola zaraz za wami jesteśmy my!! Wiec uwazaj deptamy wam mocno po pietach. Nie wytrzymałam i mu wypomnialam, że jego wina, że on.mial na wszystko czas. Straaasznie sie wkurzyl wiec wiem, że miałam rację:p mebelki u nas są, ale co z tego jak będą leżeć teraz tydzien bo moj bedzie w pracy i dopiero 19 je złoży.

Hybryde, ale u rąk zrobilam taką że nie bedzie widac odrostu jak mazne mlecznym z inglota. Nie chcialam robic wcale, ale pod hybryda mialam takie delikatne, że balam sie że będą mnie boleć :( kurde a ja przyziemnie chcialam szlafrok za urodzenie dziecka :p

Hehe to wymysl cos jeszcze no chyba Ci noe odmowi:p
Ja juz bez okazji dostalam nowy pierscionek zareczynowy ponad rok po slubie hehe to cicho juz siedze:)
Tylko jest problem,ze nie moge go nosic bo mam tak spuchniete palce u rąk ze męcze sie ze sciagnieciem,a Wy normalnie mozecie nosic?

reklama
Widzę , że chyba temat biżuterii jest popularny w końcówce ciąży :-) pewnie jak już nie możemy sobie żadnych fajnych ciuszków kupować to chociaż się błyskotek chce . Ja oczywiście mam nie inaczej i kolczyki też już zakupiliśmy bo mi się jeszcze termin porodu z moimi urodzinami prawie pokrywa więc podwójna okazja :-) Jak wcześniej powiedziałam , że nic nie potrzebuję i nie ma sensu na siłę kupować to się na mnie obraził . Więc będę miała śliczne kolczyki i teraz tym bardziej się nie mogę doczekać nowe kolczyki nowy dzieciaczek ;-)
Byłam dzisiaj na wizycie , z malutką wszystko dobrze , waży ok. 2,5 kg więc już taka ładna waga . Miałam również ktg i wyszły mi jakieś nie duże skurcze tak 20-30 na tej skali , a ja ich praktycznie nie czuje . Lekarz szczególnie się nie przejął - leżeć i brać nospe . Wam też już wychodziło cokolwiek na tym ktg czy jeszcze nie ?

Do góry