reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Świstak, ja też liczę na ładny prezent ;) Moja przyjaciółka dostała zegarek i przepiękny naszyjnik z grawerem z datą urodzenia młodego i głośno i wyraźnie zaznaczałam, że to super prezent, mam nadzieję, że aluzja dotarła :)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiktorka robilas hybryde?
Ja kilka dni temu zrobilam zeby miec juz na porod ale u stop tylko bo dluzej wytrzymuje a u rąk sobie darowalam bo chwila i musialabym robic bo odrost i bym sie wkurzala.

To sluchajcie dwa dni temu mąż zabral mbie do jubilera i dostalam pierscionek i kolczyki zlote bo ostatnio patrzy i stwierdzil ze mam ten dziadoski pierscionek zareczynowy schowac:D mowie sam mi dales taki pare lat temu no i dotrzymal slowa ze kupi nowy a kolczyki to tak ekstra hehe:)
Za to ze sie tak męcze i stękam w ciazy chyba dostalam:D

Patrish fajny ten prezent i w dosc dobrej cenie:)

Wiktorka robilas hybryde?
Ja kilka dni temu zrobilam zeby miec juz na porod ale u stop tylko bo dluzej wytrzymuje a u rąk sobie darowalam bo chwila i musialabym robic bo odrost i bym sie wkurzala.

To sluchajcie dwa dni temu mąż zabral mbie do jubilera i dostalam pierscionek i kolczyki zlote bo ostatnio patrzy i stwierdzil ze mam ten dziadoski pierscionek zareczynowy schowac:D mowie sam mi dales taki pare lat temu no i dotrzymal slowa ze kupi nowy a kolczyki to tak ekstra hehe:)
Za to ze sie tak męcze i stękam w ciazy chyba dostalam:D

Patrish fajny ten prezent i w dosc dobrej cenie:)

ja się kolczyków nie mogę doprosić już drugi rok, mój ma zajawkę na telefony i zegarki wiec mi co pól roku cos kupuje a ja mu ze nie jestem kałamarnica i nie potrzebuje na każdym odnózu zegarka to się obraza :nerd:

Beatka zastanawiam się tylko nad tymi rzęsami nigdy nie robiłam i nie wiem czy będę miała czas na uzupełnienie jak już mały będzie może to zamienię na modelowanie brwi i rzęs z henna :)

Hybryde, ale u rąk zrobilam taką że nie bedzie widac odrostu jak mazne mlecznym z inglota. Nie chcialam robic wcale, ale pod hybryda mialam takie delikatne, że balam sie że będą mnie boleć :( kurde a ja przyziemnie chcialam szlafrok za urodzenie dziecka :p

Beatka zastanawiam się tylko nad tymi rzęsami nigdy nie robiłam i nie wiem czy będę miała czas na uzupełnienie jak już mały będzie może to zamienię na modelowanie brwi i rzęs z henna :)
Ja raz robilam ok roku potem odpoczely i znow kilka mscy ale u innej kosmetyczki no ale co niecale 4tyg musisz dopelnic bo sa wyskubane:p ja od chyba maja nie robie bo mialam problem zeby ulezec na tym stole musiala co chwile przerywac zebym wstala..to wez moze lepiej ta regulacje z henna:)

Wiola zaraz za wami jesteśmy my!! Wiec uwazaj deptamy wam mocno po pietach. Nie wytrzymałam i mu wypomnialam, że jego wina, że on.mial na wszystko czas. Straaasznie sie wkurzyl wiec wiem, że miałam rację:p mebelki u nas są, ale co z tego jak będą leżeć teraz tydzien bo moj bedzie w pracy i dopiero 19 je złoży.

Hybryde, ale u rąk zrobilam taką że nie bedzie widac odrostu jak mazne mlecznym z inglota. Nie chcialam robic wcale, ale pod hybryda mialam takie delikatne, że balam sie że będą mnie boleć :( kurde a ja przyziemnie chcialam szlafrok za urodzenie dziecka :p

Hehe to wymysl cos jeszcze no chyba Ci noe odmowi:p
Ja juz bez okazji dostalam nowy pierscionek zareczynowy ponad rok po slubie hehe to cicho juz siedze:)
Tylko jest problem,ze nie moge go nosic bo mam tak spuchniete palce u rąk ze męcze sie ze sciagnieciem,a Wy normalnie mozecie nosic?

reklama
Widzę , że chyba temat biżuterii jest popularny w końcówce ciąży :-) pewnie jak już nie możemy sobie żadnych fajnych ciuszków kupować to chociaż się błyskotek chce . Ja oczywiście mam nie inaczej i kolczyki też już zakupiliśmy bo mi się jeszcze termin porodu z moimi urodzinami prawie pokrywa więc podwójna okazja :-) Jak wcześniej powiedziałam , że nic nie potrzebuję i nie ma sensu na siłę kupować to się na mnie obraził . Więc będę miała śliczne kolczyki i teraz tym bardziej się nie mogę doczekać nowe kolczyki nowy dzieciaczek ;-)
Byłam dzisiaj na wizycie , z malutką wszystko dobrze , waży ok. 2,5 kg więc już taka ładna waga . Miałam również ktg i wyszły mi jakieś nie duże skurcze tak 20-30 na tej skali , a ja ich praktycznie nie czuje . Lekarz szczególnie się nie przejął - leżeć i brać nospe . Wam też już wychodziło cokolwiek na tym ktg czy jeszcze nie ?

Do góry