reklama
sysia87ami2011
Fanka BB :)
Ja uwielbiam z miesem a w lecie z owocami i smietana
krewetka kurcze skądś Cię kojarzę (tzn Twój nick) niewiem byłaś może na staraczkach majowych 2013 lub lutówkach 2014?
aaa i powiedz mi czy Twoja Lilianka? jest grzecznym dzieckiem? bo jak będę miała córę to chcę ją tak nazwać a ostatnio zaczęłam wierzyć w moc imion haha
Pieroooogi o jej mniam mniam,na listę na przyszły tydzień :-) uwielbiam najbardziej z mięsem, potem ruskie, z kapusta i grzybami a słodkie to trochę mniej ale też lubię :-) Makaron też się u nas jada na słodko w lecie przeważnie :-)
Kurcze ja ogólnei nie spuchłam do końca ciąży, nawet obrączkę i pierścionki ani razu nei zdjęłam, buty do końca te same sprzed ciąży.
aaa i powiedz mi czy Twoja Lilianka? jest grzecznym dzieckiem? bo jak będę miała córę to chcę ją tak nazwać a ostatnio zaczęłam wierzyć w moc imion haha
Pieroooogi o jej mniam mniam,na listę na przyszły tydzień :-) uwielbiam najbardziej z mięsem, potem ruskie, z kapusta i grzybami a słodkie to trochę mniej ale też lubię :-) Makaron też się u nas jada na słodko w lecie przeważnie :-)
Kurcze ja ogólnei nie spuchłam do końca ciąży, nawet obrączkę i pierścionki ani razu nei zdjęłam, buty do końca te same sprzed ciąży.
GosiaLew
GosiaLew to jesteś kolejna z Gdańska a w którym szpitalu będziesz rodzić?
A kto jest jeszcze z Gdańska? Ja będę rodzić na klinicznej. Rodziłam tam syna i na pewno będę rodzić następne.
kamila1982
A ja mam po raz pierwszy mdlosci i czuje sie fuj
Pierogi tez uwielbiam, szczegolnie ruskie. W Londynie latwo jest dostac takie domowej roboty.
Czy w ciazy mozna kefir albo serek chrzanowy firmy Laciate? Sorry za glupie pytania
Pierogi tez uwielbiam, szczegolnie ruskie. W Londynie latwo jest dostac takie domowej roboty.
Czy w ciazy mozna kefir albo serek chrzanowy firmy Laciate? Sorry za glupie pytania
reklama
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Kamila w ciąży można wszystko niektórych produktów nie powinno się żeby nie kusić losu (choroby typu salmonella, listeria) tutaj min majonez domowej roboty, sery plesniowe, pasztety, carpaccio i tatar, nabiał z niepewnych źródeł (oscypki sprzedawane przy zakopane o zawartości kurzu i ołowiu 30%) energy drinki, alkohol i papierosy, narkotyki itp ja natomiast znam mamy które cała ciążę paliły i piły(...) i dzieciaki są w miarę zdrowe. Oczywiście broń boże nie brać przykladu z takich matek mowie to tylko żeby pokazać że płód nie jest niczym szklana figurka i trudno jest poważnie mu zaszkodzić
Podziel się: