reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Nie musi lecieć cały czas. Moze maluszek główka zatkać odpływ wody a jak zmieni pozycje to znowu moze lecieć. Nie długo sie przekonasz czy to juz to ;)

Mizzah od odejscia wod masz jeszcze sporo czasu, mojej kolezance przebili wczoraj ok 18 a dzisiaj o 9 rano dopiero zdecydowali sie na cesarke wiec naprawde sporo czasu. Poloz sie na boku, jak dziecko uciska to powinno troszke wyplynac. Mizzah powodzenia!!!! Ja skurczowo caly dzien, a kolezanki synio wazy 4700!!!! Nie moge zrozumiec jak mogli przez 3 dni naiwnie twierdzic ze urodzi naturalnie. Masakra jakas.

Hej dziewczynki :-)
Widze ze dzieciaczki spieszą sie na Świat :-) tyle mamuciej juz rozpakowanych ze juz sie pogubiłam :-)
Byłam wczoraj u lekarki mojej na wizycie no i szyjka miękka i 3cm od główki małego, mały juz w kanale rodnym:-) ok 3600 wagi i ze ma długie nogi jak na 40 tydzien a to 38 :-) pocieszyła mnie ze moge rodzic na dniach. Odczuwam delikatne skurcze, ale to straszaki delikatne narazie :-) ja tez juz sie nie moge doczekać kiedy będzie po:-)

Mizzah &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Kurcze coś się obawiam, ze to fałszywy alarm :/ od tamtej pory oprócz lazenia do wc jest zupełna cisza.

Może narobiłam niepotrzebnie zamieszania.:what::what:

Do góry