reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Odlatuje z powodu ucha.

Jestem po badaniu. Szyjka długość 0,5 cm, rozwarcie zewnętrzne i wewnętrzne 1 cm. Podczas badania tętna akurat miałam skurcz, a nawet go nie czułam - czyli jednak mam skurcze :-D
Czopu już nie mam. Badanie bardzo bolało - lekarz sprawdzał sprężystość worka owodniowego (czy wody nie odchodzą, bo zgłosiłam, że od piątku mam bardziej mokro, ale jest ok).
Mam jutro podjechać do szpitala na KTG.
Lekarz mówił, że w każdej chwili może się zacząć - do końca tygodnia powinnam urodzić.
Słabo dziś się czuję. Cały dzień mnie mdli. A i ponoć brzuch mam opadniety.

Od rana nie zaglądałam a tu milion wpisów :szok:

Garmelka:
na smoczek mam specjalny pojemnik po starszej córce. MI brzuch nie opadł w poprzedniej ciąży, no chyba że opadł a ja nie zauważyłam.

Paulette: ja biorę fimibion2 i będę go brać także po porodzie tak jak w poprzedniej ciąży.

Mizzah: u nas w szpitalu dają butelki i laktatory też są.

Kotulcia: oj ty to się namęczysz. Oby tej nocy się zaczęło :tak:

U mnie coś mała mniej się rusza. Zobaczymy co jutro będzie. Padam na twarz. Dobrej nocy brzuchatki i mamusie.

reklama
Chyba na tym etapie wszystkie z datami na początek października powinnysmy już mieć 3 stopień dojrzałości łożyska. Ja mam.

Czy wy tez tak sie zmienilyscie na buzi ( eufemizm dla stanu "księżyc w pełni" )? Przytylam w normie, a dziś sie nie poznałam. Kto mi ukradł kości policzkowe i linie żuchwy???

Do góry