reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

babina - ja też dzisiaj działam, tak jak mówisz trzeba korzystać z przypływu energii;-)

garmelka - czy zgaga nie wiem, ale wymioty mogą się zdarzyć. Mam pojemnik na smoczek

pauletta - teraz mam vita miner, dr kazał mi w 36 tygodniu odstawić

atu - może jeszcze u sąsiadów coś do posprzątania:-D ja się jeszcze nie wzięłam za porządki, ciągle na liście "do zrobienia":baffled:

atagata - u mnie trzeba usg z 36-go tygodnia z opisem, zobacz na stronie Twojego szpitala jakie badania trzeba

gnagna - mi nie robili usg, poza tym nie zawsze jest czas:-D

reklama
To juz nie eiem dziewczyny, bo u mnie w szpitalu robia po przyjeciu na blok porodowy. Robili mi tez 2 dni wczesniej jak lezalam na oddziale. U mnie przyjecie do porodu wygladalo tak, ze na IP na szybko sprawdzaja, czy dziecku prawidlowo bije serce. Jak tak, to sie przebierasz i.idziesz do badania na fotelu. Stamtad na blok. Jak mnie wwiezli na blok z informacja o plynacych wodach, to polozna zapytala, ktory to tydzien: 37 wiec na sale porodowa. Tam wywiad, ktg, welflon i zabieraja na usg. Potem mierzenie miednicy, propozycja lewatywy itd.

Dziewczyny które urodziły - Martina, Nika a także te które maja juz dziesiątka wczesniej; pytanie do Was:

Czy faktycznie każdej z Was opadł brzuch przed porodem??? Bo ja mam wrażenie ze mi rośnie w górę... :/ serio:)

Garmelka - ha! O to samo pytałam dziś kuzynkę i mi powiedziała, że jej nie opadł i tak samo było z jej mamą (przy żadnej z czterech kuzynek nie opadł).

reklama
Mi brzuch nie opadł w tamtej ciąży, teraz też chyba nie, pani w sklepie mi dzisiaj powiedziała że teraz to mnie wypchało :)
Czuje się jak pączek!!!!!!!!!!!

Do góry