reklama
ruda1991
Fanka BB :)
A ja chyba tez urodzę w tym tygodniumimo ze nie mam rozwarcia, szyjka długa to czuje ze walnie jak grom z jasnego nieba
Dzis miałam bóle okresowe, co jakoś czas kłuje w klemencji, no i u mnie w rodzinie mama, babcia itd zawsze 2-4 tyg przed terminem rodzą...
Czy podczas parcia pojawia sie zgaga?? Zastanawiam sie czy spakować rennie do walizki...
Tak mnie korci żeby ubrać juz łóżeczko, ale nie chce żeby sie kurzyło... Zawsze M moze ubrać jak ja bede w szpitalu, wszystko ma naszykowane...
Marika- to o której jutro trzymać kciuki?? Nie rozrabiajcie tak dziewczynki
Kotulcia- a Ty? Dalej kroją i nic sie nie dowiedziałas?
Ruda- a Ty zostajesz ze względu na co? (Bo jakaś nierozgarnieta jestem i nie pamietam) ... Chyba masz szyjke skrócona tak?
Babina- u nas Czarna miała taki przypływ - szorowala chalupe przez tydzien czy dwa i zaraz po tym jak wszystko porobila poszła rodzic
Dziewczyny a w co wkladacie smoczek, butelkę (chodzi o te wyparzone, sterylne rzeczy do szpitala) - czy do jakiegoś pojemniczka i walizki czy sam woreczek sniadaniowy ??[/QUOT
Ja będę takie wyparzone rzeczy trzymać w kosmetyczce...
Tak mam skróconą szyjkę, i złe wyniki z krwi CRP
atagata
Cześć Wam mamuśki. Podczytuję, gratuluję i odrobinę zazdroszczę
u mnie nie zanosi się na wcześniejsze rozwiązanie, zresztą dwie poprzednie ciąże tez przenosiłam.
Mam pytanie - ile razy robiłyście usg? w którym tygodniu ostatnie? ja miałam ostatnie 1 września, i moja gin powiedziała że wszystko ok, i nie ma potrzeby więcej robić. Trochę się niepokoję, bo skąd będzie wiadomo że dzidzia nie waży koło 5 kg? Ja jak się rodziłam to ważyłam 4950, moja dwójka też ponad 4 ważyła... hmmm...
Mam pytanie - ile razy robiłyście usg? w którym tygodniu ostatnie? ja miałam ostatnie 1 września, i moja gin powiedziała że wszystko ok, i nie ma potrzeby więcej robić. Trochę się niepokoję, bo skąd będzie wiadomo że dzidzia nie waży koło 5 kg? Ja jak się rodziłam to ważyłam 4950, moja dwójka też ponad 4 ważyła... hmmm...
reklama
atagata
raczej nie w naszym szpitalu
rodziłam tam 2 razy i nie miałam usg przed porodem
Podziel się: