reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Ja się melduję ze szpitala. Przyjęli mnie, położyli i mam czekać. Pewnie badania, rozmowa z anastazjologiem i ogólnie ostatnie chwile odpoczynku. Przestałam się jakoś stresować tak mocno. Co ma być to będzie. Moja przyjaciółka mi wczoraj powiedziała że złego licho nie bierze i mam się nie martwić ze coś nie jak pójdzie :-D kocham ja za szczerość po prostu :-D

Kotulcia ze starzejącym łożyskiem to cię bez dziecka już do domu nie puszcza. W zeszłym tyg koleżanka miała taką sytuację z tym że córka jej wogole na wadze nie przybywała przez 2tyg. Wywoływali jej poród ale oksytocyna na nią nie działała i na następny dzień zrobili cięcie. A twoja mała ile teraz waży?

reklama
Gratulacje dla wszystkich co już mają swoje maluszki po drugiej stronie:-)
Ja będę rodzić w Warszawie na Madalińskiego i tam jest znieczulenie za darmo. I to jest niezgodne z prawem aby płacić za zzo.

Agniecha - haha, no weź ;)

Kotulcia - trzymam za Was kciuki!

Marrika - to już jutro :) Fajnie masz :)

Pies sąsiadów ciągle ujada. Kiedy on pójdzie w kime.... Chyba nagram miauczenie Tusi i będę im w weekend puszczać w odwecie ;)

Cyntia no jutro. Cały czas się zastanawiam kiedy to zleciłalo.
Już niedługo sąsiedzi będą słuchać Adrianka także będą mieli jeszcze większe atrakcje niż mialczenie kici ;-)

nike ty urodziłaś wcześniaka tak w 34 tygodniu???? to podobna sytuacja jak u mnie? czemu cc? jak mało czułaś ruchów??

Leże i czekam na usg, badanie ręczne to szyjka skrócona i chyba do piątku zostaje:(
Aj raz bym już też chciała być po a potem myślę żeby jeszcze sobie posiedział w tym brzuszku
Dziękuje dziewczyny za słowa otuchy jakby nie wy to bym zwariowała a Ciebie Nika proszę o szybką odpowiedz wiem że jesteś zajęta dzidzią ale jak tylko znajdziesz chwilę to z góry dziękuje

Nie mam cierpliwosci juz do forum na dzis :/ po raz kolejny zjadlo mi posta. Pisze teraz 3x.

Dzwoniłam na Żelazną i rozmawiałam z Pania Matysiak - Pełnomocnikiem ds. Obsługi Klienta i Praw Pacjenta. Powiedziała mi ze zzo jest bezpłatne i nie ma żadnych ukrytych opłat (oczywiście jesli dostepny jest anestezjolog i nie ma przeciwwskazań). Na moje pytanie o cegiełki odpowiedziała, ze owszem jest możliwość zakupienia na cegiełki na rzecz pomocy dla szpitala ale jest to dobrowolne o czym każda pacjentka jest informowana i nie jest to w zaden sposob zwiazane z zzo.

Mloda szacunkowo ma 3200+/- 500g. Ja dalej czekam co i jak. Najpozniej dowiem sie na wieczornym obchodzie bo dzisiaj jak na zlosc 3 cesarke robia i lekarze maja mlyn...

reklama
Do góry