reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Gratki dla wszystkich rozpakowanych;) Zdrówka dla Was i maluszków;) Jak ja Wam zazdroszcze dziewczyny...u nas cisza i pewnie przyjdzie czekać do października...
Miłego dnia Kobietki!

reklama
My jestesmy po USG i w sumie nie wiem co zadecyduja ale mam bardzo malo wod plodowych i lozysko jest juz tak stare ze cale jest w zlogach wapnia. Ogolnie lekarka robiaca USG pytala czy pale albo czy ktos w rodzinie pali:/ Czekam co bedzie... Dobrze ze przeplywy chociaz dobre. Ale jak mi to mowila na badaniu to mi sie plakac chcialo:(

My jestesmy po USG i w sumie nie wiem co zadecyduja ale mam bardzo malo wod plodowych i lozysko jest juz tak stare ze cale jest w zlogach wapnia. Ogolnie lekarka robiaca USG pytala czy pale albo czy ktos w rodzinie pali:/ Czekam co bedzie... Dobrze ze przeplywy chociaz dobre. Ale jak mi to mowila na badaniu to mi sie plakac chcialo:(

Będzie dobrze,trzymam kciuki!

Kotulcia - może spróbują wywołać poród? Jakie opcje przewidują?

Ja się wkurzyłam, bo zbilam lusterko i nie wiem jak się ogolilam, a dziś wizyta u gina. I czuję, że nie jest dobrze ogolone, wrrrrrrr.

Kaza chodzic i masowac sutki. Ale mowilam ze to nic nie daje bo sutki to mi wrecz pulsuja a skurczy brak:/ narazie nic nie wiem co planuja... Jak sie dowiem to dam znac. A jeszcze dziewczyna lezaca ze mna po ktg tetno zaczelo dziecku spadac i ma teraz cc w trybie pilnym:/ ehh kiepski poniedzialek:/

reklama
pscolka - to ja skrece lozeczko za jakies 2 tygodnie aby skonczyc 37 tydzien i moze sie zacznie :-p reszta gotowa :-D to juz nawetr nie o szkolenie chodzi, bo psiak moze tesknic i to bardzo, ale czasem wystarczy zosatwic wlaczone radio i juz pies sie samotny nie czuje ;-)

kotulica- trzymaj sie mocno , jestes w dobrych rekach i oni juz beda wiedziec co zrobic aby dla Was bylo najlepsze !

Cyntia - coz za posiwecenia dla gina. Ja osatatnio juz tak po omacku lecialam, ze szkoda gadac. Co prawda robilam to dla samej siebie, choc juz pod nosem klnelam, zeby to ostatni raz przed porodem bylo, ale wiem ze tak nie da rady....

Do góry