reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Malta ja na szczęście rano zgagi nie mam, tylko wieczorem. Za to mały wbija mi się w żebra przez cały dzień.

Bosmanka ja tak samo nastawiłam się bardzo pozytywnie do porodu i żadna opowieść mnie nie przestraszy.

reklama
Cześć dziewczynki,
Pospaliśmy dziś do 9, potem mąż zrobił śniadanko. Nastawiłam obiadek i znów zalegam w łóżku. Kochany Łazik znów wsunął głębiej główkę i spojenia napierdziela do tego nogi pod żebra wsadza. Czasami mi się wydaje, ze jest strasznie długi.

Dla chorych dużo zdrówka życzę.

Bosmanka bardzo dobrze, ze masz takie nastawienie co do porodu :-).

Vill współczuje hemo niestety znam ten problem.

Antiope, Malta zgaga tez ostatnio daje bardziej popalić w szczególności jak chce się położyć to czysty ogień :-(.

Malta znam ten stan tyle nagle energii się ma ze szok.

Iguana twoje hormony naprawdę daja popalić. Moje tez szwankują, ale na szczęście nie ma jeszcze aż tak źle.

Hej mamuski.
U mnie dzis lepiej niż wczoraj od rana poje sie melisa wiec moze dlatego mala dzisiejszej nocy grasowała strasznie mam tylko nadzieje ze nie przełozy sie to na nocki jak juz sie urodzi:) włąsnie skonczyłam prasowac ostatnia częsc ubranek i cholerka nie mam gdzie tego wszystkiego układac...

Widzę, że gniazdka wiją się i wiją ;-)

bosmanka kilka opowieści porodowych znajdziesz na pierwszych stronach naszego wątku "wszystko o porodzie". A dziewczyny, które teraz urodziły, na razie jeszcze nic nie pisały, co jest zrozumiałe.

Ja po obiadku, M gdzieś przepadł (podejrzewam, że zasnął w ogrodzie), a ja idę nakarmić dziecko i może pójdzie potem kolega łaskawie spać...

Bosmanka masz świetne podejście do porodu :) Ja po wspomnieniach swojego porodu poszłam do szkoły rodzenia z nadzieją, że moje nastawienie zostanie "odczarowane". Dalej się boję, ale podchodzę zadaniowo- będzie bolało, ale muszę wykonać misję "urodzić Tomka". Najgorzej to boję się szycia i gojenia się krocza (o ile natną). Też jestem ciekawa jak będzie tym razem, więc podkradam pozytywne nastawienie :)
Deli mnie od tygodnia boli spojenie, najgorzej w nocy. Są jakieś sposoby żeby bolało mniej...??

Współczuję bezsenności, ja spię jak zabita.

Carla u mnie to samo, w nocy iść do wc to nie lada wyczyn. Muszę Ci powiedzieć że mnie nic nie pomaga. Jak schodzę w nocy z łóżka to na początku na czworaka.

Carla niestety nie ma nic na ból spojenia. Iwona o schodzeniu z łóżka w nocy nawet mi nie mów, bo jak inwalida, a potem się o ściany opieram by dojść, a idę przesuwając nogami po podłodze.

Witam dziecwzynki ja juz powrocilam po weekendzie , myslalam ze oszaleje bedac na tym ccalym winobraniu i toczac sie przez tlum tak mnie wszytsko wkurzalo ... nigdy wiecej :) aniula co do tego kamienia wiem mniej wiecej jaki to bol mialam piaseczek i tez wyladowalam w szpitalu bol byl okropny :( wspolczuje , duzoooo pij wody !!

Cześć Wszystkim :) No to zaczynamy nowy tydzień :)

Weekend taki sobie, przesiedziałam w domu. W sobote pomogłam mężowi ogarnąć piwnicę, wczoraj wielki leń, nie dałam się nawet wyciągnąć do lasu na spacer :-)

Dziś o 16:30 wizyta, trzymajcie kciuki, ciekawa jestem co u Mojej małej Kopaczki, czy szykuje się do wyjścia...

I mam dziwne przeczucie że coś się w tym tygodniu wydarzy :szok:

Udanego Poniedziałku

reklama
Witam...

kolejna nocka z życia wyjęta... umowie dzis młoda do lekarza niech ja osłucha... bo niby wyglada dobrze ale jak znow na wieczór ma byc tragedia jak wczoraj to ja dziękuje ;/
jeszcze na dodatek maz sie zle czuje boli go gardlo... mam nadzieje ze i ja sie nie zaraze o_O ehh jeszcze do tych wszystkich objawów i zmeczenia potrzeba mi choroby ...

ja dziś zaczełam 9 miesiac :szok::szok::szok::szok:

Do góry