reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Sandy - niemozliwe :( tak mi przykro... az mi sie z mojej wizyty cieszyc odechcialo!!

........

marteczka - nie biore i nie bede, poki wyniki krwi ok. Mam nadzieje do konca nie brac, jak poprzednimi razami

reklama
aguga serduszka szukaj mniej wiecej w linii gdzie zaczyna się owłosienie ;-) Zjedz coś słodkiego i po 10-15 minutach przyłóż to zabaczysz jak szaleje i wtedy może uda ci się serduszko wyraźnie wyłapać.
Antylopka to gratuluję udanej wizyty! Mój też marudził ze go dziś nie biorę, ale jak on na zdjeciu nic nie widzi, to co dopiero na na monitorze gdzie dzidziuś fika koziołki :-D No ale na połówkowe idziemy razem.

Wogóle powiem Wam że cieszę się że zakupiłam ten detektor. Szczególnie jak widzę radość męża że może posłuchać Maluszka :tak:
A ja na szczęście wstaję w nocy tylko raz do wc, ale za to jak wstanę to już nie zasnę :wściekła/y: Dziś wstałam po 2 i zasnęłam dopiero o 6 :eek:

Bellka spróbuje pod wieczór bo na razie się wkurzyłam ,słychać jakby sie przewracało i nawet to wtedy czuję,ale serca za cholerę nie słyszę .To normalnie słychać takie pukanie?

aguga słychać normalnie takie pukanie, coś jak galopujące konie, albo właśnie pociąg, ale jak się dzidziuś źle ułoży to nie będzie słychać. Ja wczoraj też nie mogłam znaleźć, a wieczorem jak z mężem próbowaliśmy złapać, to dopiero po 10 minutach się udało, jak się Dzidziuś przekręcił. Więc popróbuj kilka razy, napewno za którymś razem się uda :tak:

Sandy bardzo mi przykro

co do detektora to rzeczywiście maluchy są jeszcze bardzo nisko troszkę ponad kością łonową, mojego też różnie słychać raz dobrze a raz wcale, czasem włączam detektor i od razu go słyszę a czasem z 10 min się gimnastykuję, czasem też mi gdzieś odpływa

Sandy, a tez jeszcze raz napiszę, że nie mogę w to uwierzyć:-( bardzo mi przykro

I naprawdę coraz poważniej zastanawiam się nad tym detektorem, zawsze chociaż trochę uspokoi. Ja wizytę mam za tydzień i znowu zaczęłam się stresować.

reklama
Do góry