reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Ja jadłam takie kupne...nie miałabym kiedy teraz zrobić...ale i tak pierogi były super...głodnemu wszystko smakuje...

Ojj ja to w ogóle ledwo siedze , oczy musze podtrzymywać normalnie !!!!!!!!
Nie róbcie smaka kochane , bo bym zjadła ruskie :tak: Ja dzis robiłam barszcz czerwony ale cos mi taki chemiczny wyszedł :szok: fuuuuuuuuuj... nie wiem czemu, albo nie mam smaku dziś !!!!!!! Mały zjadł z chęcią wiec pewnie mnie nie smakuje , a ja w niedziele robie flaki bo chodzą za moim juz od dawna wiec mu juz ugotuje - a niech sie chłop cieszy !!!!!!!!:-)

Jejku..dopiero co zjadłam te pierogi a jeszcze bym coś wszamała...a dziś niestety w pracy do 17:00 muszę siedzieć...nie wiem jak wytrzymam...:-D

Heh ale sie smacznie na watku zrobilo;p ja obiad dopiero przed 17 wiec zapycham sie bananami i innymi owocami ktore mam, wczesniej wciagnelam dwa sniadania ale u mnie to norma;D

No własnie...ja drugi obiad po 17:00...jakieś warzywka sobie zrobię...może jakieś jajeczko...sama jeszcze nie wiem...

rzeczywiście smacznie się tu zrobił,
mamuśka- ciesz się że twój mały je barszczyk, bo moja nie ma szans pluje jak widzi z daleka a ja uwielbiam
dziewczyny do kiedy macie zamiar pracować do którego miesiąca ?

A za mną tupią kopytka z mięskiem i sosikiem i do tego kapusta kiszona duuużo kapusty kiszonej...

tia o kapuscie tez moge pomazyc :( jeszcze jak mieszkalam kolo De to moglam sobie kupic kapuche , co prawda nie ma porownania z taka z Pl , ale zawsze cos :) a tutaj znalezc nie moge :(

Ja jadłam takie kupne...nie miałabym kiedy teraz zrobić...ale i tak pierogi były super...głodnemu wszystko smakuje...

dobrze by bylo zeby u mnie chociaz kupne byly ...

Ojj ja to w ogóle ledwo siedze , oczy musze podtrzymywać normalnie !!!!!!!!
Nie róbcie smaka kochane , bo bym zjadła ruskie :tak: Ja dzis robiłam barszcz czerwony ale cos mi taki chemiczny wyszedł :szok: fuuuuuuuuuj... nie wiem czemu, albo nie mam smaku dziś !!!!!!! Mały zjadł z chęcią wiec pewnie mnie nie smakuje , a ja w niedziele robie flaki bo chodzą za moim juz od dawna wiec mu juz ugotuje - a niech sie chłop cieszy !!!!!!!!:-)

flakiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaa niami !!!

jezu laski przestancie o tym zarciu , bo mi juz slina wisi do pasa ;))

ja pracuje u mamy na cały etat od września, mam umowe na 24 miesiące i mam zamiar pracowac do 31 sierpnia, by po skończeniu umowy zalapać się na kuronia. Mysle, ze zus nie przyczepi sie do mnie ze ja u rodziny pracuje i nie bedzie problemów z macierzyńskim, tym bardziej, ze w ciąże zaszlam w 6 tym miesiacu pracy, a zanim pójde na zwolnienie bedzie rok skladek i koniec 7 mego miesiaca.

reklama
Ja zamierzam do oporu ile sie da... a tez pracuje u rodziny takze nie ma problemu z naglym zwolnieniem, a potem z macierzynskim!

Do góry