reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
sama nie jestes ;) spokojnie

wiem , ze nie latasz sobie , bo tak ci sie podoba , dlatego napisalam , ze nie kumam po co lekarze stresuja kobiety , ktore i tak maja mase pytan , watpliwosci itd.
smacznego obiadku !! ;)

No wlasnie wlasnie, bo niektore babki lataja ot tak sobie nie wiem po co, moze same czuja wewnetrzny niepokoj... nie wiem. ja tez nie kumam dopytam sie we wtorek po co to bylo i powiem mu ze takie rzeczy stresuja kobiety;p to smieszne bo ja wole lekarzy niz lekarki, a za pierwszym razem jak szlam do gina to nie kumalam jak mozna isc do faceta;D

dziewczyny dwa miesiące temu byłam u dentysty plombowałam dwa zęby, ale dziś mnie jeden z tych zębów trochę boli, nigdy w ciąży nie leczyłam zębów i mam pytanie czy wiecie może coś o znieczuleniu bezpiecznym w ciąży?

Wiem, że dentyści robią znieczulenia także jeśli kobieta jest w ciąży - to oni decydują jakie, jedno co wiem na 100% teraz wszystko za darmo :-):-)
a cieszy mnie to bo przed ciążą zaczęłam leczyć ząbki i teraz będę kończyć, ale czekam na kartę ciąży.

No wlasnie wlasnie, bo niektore babki lataja ot tak sobie nie wiem po co, moze same czuja wewnetrzny niepokoj... nie wiem. ja tez nie kumam dopytam sie we wtorek po co to bylo i powiem mu ze takie rzeczy stresuja kobiety;p to smieszne bo ja wole lekarzy niz lekarki, a za pierwszym razem jak szlam do gina to nie kumalam jak mozna isc do faceta;D

a no wlasnie bez sensu nas stresuja i tyle
ja tez wole facetow gin. , raz bylam u kobiety ( o ile mozna ja tak nazwac ) i ostatni :/

dziewczyny dwa miesiące temu byłam u dentysty plombowałam dwa zęby, ale dziś mnie jeden z tych zębów trochę boli, nigdy w ciąży nie leczyłam zębów i mam pytanie czy wiecie może coś o znieczuleniu bezpiecznym w ciąży?

podobno maja jakies specjalne znieczulenie dla kobiet w ciazy
ogolnie zaleca sie chodzic jak juz trzeba po 3 miesiacy , ale wiadomo czasami cos sie dzieje , jakis mega bol i trzeba isc natychmiast , wtedy poinformuj w ktorym miesiacu jestec ciazy i tyle
jedeyne czego nie wolno robic to rentgenu

zjadlam rosolek ;) niami , niejadalm od kilku miesiecy , bo ja sama nie robie , mama zawsze , a poniewaz mieszkam daleko to i jem bardzo zadko , ale dzisiaj sama zrobilam i wyszedl calkiem niezly jak na francuskie mozliwosci i ch produkty sztuczne :/

dzięki dziewczyny, będę musiała sobie zadzwonić do dentysty czy ma takie znieczulenie
Asionek- narobiłaś mi smaka na rosołek , dopiero w niedziele u teściowej;-)

Ja zjadłam właśnie pierogi ruskie...ale chyba trochę ich za mało było...hihi
Tak mi się chce spać, że ledwo siedzę w pracy...

dzięki dziewczyny, będę musiała sobie zadzwonić do dentysty czy ma takie znieczulenie
Asionek- narobiłaś mi smaka na rosołek , dopiero w niedziele u teściowej;-)

ja to kiedys nie trawilam rosloly bleee , a pozniej , zreszta jakos calkiem niedawno mi sie odmienilo :)

Ja zjadłam właśnie pierogi ruskie...ale chyba trochę ich za mało było...hihi
Tak mi się chce spać, że ledwo siedzę w pracy...

aaaaaaaaaa pierogi ruskie :) niami , ciekawe kiedy zjem :( pewnie za kilka miesiecy przy dobrych wiatrach ....

reklama
Do góry