Z
zupkaogorkowa
Gość
nati to super
tez bym taka chciala. wszystkiego sie dowiem w poniedzialek, mam nadzieje. pare slow tylko musze sprawdzic w slowniku, bo ostatnio nie wszystko zrozumialam :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja już się zapisałam na takie usg genetyczne....jadnak dla mnie to jest bardzo ważne...
Ja na pewno zrobię teraz echokardiografię płodu, poprzednio nic nie wskazywało na żadne problemy i nagle serce mojego synka przestało bić, ale ja to mówię z mojego doświadczenia, natomiast wiem, że niektórzy lekarze zalecają zrobić nawet gdy takich wskazań nie ma, bo pozwala to wykryć wadę wcześniej i na czas zareagować.
Ale podkreślam, nie należy sobie wmawiać wszystkiego i zdrowo oraz z rozsądkiem podejść do wszystkich tych badań. Na pewno nie panikować. Sytuacje są różne, dlatego najlepiej skonsultować to z lekarzem prowadzącym i nie panikować i samemu sobie coś wmawiać.
Wiem, że łato tak mówić, bo sama panikuję, ale staram się uspokoić i myśleć pozytywnie, muszę myśleć że będzie dobrze dla swojego własnego zdrowia (psychicznego też) i zdrowia mojego maleństwa.
Dlatego Wszystkim Mamom życzę dużo spokoju i zdrowia oraz ZDROWYCH FASOLEK.![]()