reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Ja za to kupilam aspirator Marimer i mam problem, bo końcówka, którą wkłada sie do noska nie chce sie wejśc na wcisk do aspiratora i odpada od niego. A dalam za to ponad 25zł. Ciekawe czy mogę reklamowac w aptece.

Nie wiem czy pamiętacie ale mialam problem z zielonymi kukami Hani. Po tym jak lekarz przepisal mi dicoflor 30, to się one unormowaly. No wiec odstawiłam, bo w czwartek szczepienie i chcialam zobaczyc czy te zielone wrócą aby w razie czego zapytac lekarza w czwartek czy mam ten priobiotyk brac jakos profilaktycznie. No i niestety dzis zielona kwaśna kupa znowu :wściekła/y: Kurde czytałam,ze ten lek laski profilaktycznie daja mała dawke nawet do kilku miesięcy.

Bakterie probiotyczne można bez obaw podawać niemowlętom nawet przez 6-8 miesięcy, przecież to nie jest lekarstwo :sorry: jeżeli widzisz, że znowu jest źle to wróć do Dicofloru :tak:

Dziekuje za rade Miłka. Ja się tak zastanawiam, czy Hania nie ma alergii na coś? Zielone kupki moga byc objawem tego, a dicoflor zwalcza tez alergie. Może jakaś skaza bialkowa czy coś?

Moja miała tylko zielone i takie rzadkie i lekarka powiedziala,że nie pwinno tak byc, i Hani jelita bardzo szybko pracowały jak osłuchiwała brzuszek. Na SR mówili,że zielona kupa jest ok, więc nie wiem. Ale pewnie nie non stop. Hania jak robi zielone to takie kwasne i dlatego miala odbyt podrazniony mocno wtedy. No i dzis powtórka z rozrywki.

A zauwazylam u Hani za uszkiem jakby tylko bardziej w strone tyłu głowy takie zgrubieie, taka kulkę przesuwająca się. Jest to z dwoch stron glowy tak samo i czuc to tylko pod palcem ale nie jest widoczne gołym okiem. Co to jest? Tylko mnie nie wysmiejcie, bo to może cos normalnego a ja przewrażliwiona już :-)

Moja miała tylko zielone i takie rzadkie i lekarka powiedziala,że nie pwinno tak byc, i Hani jelita bardzo szybko pracowały jak osłuchiwała brzuszek. Na SR mówili,że zielona kupa jest ok, więc nie wiem. Ale pewnie nie non stop. Hania jak robi zielone to takie kwasne i dlatego miala odbyt podrazniony mocno wtedy. No i dzis powtórka z rozrywki.

A zauwazylam u Hani za uszkiem jakby tylko bardziej w strone tyłu głowy takie zgrubieie, taka kulkę przesuwająca się. Jest to z dwoch stron glowy tak samo i czuc to tylko pod palcem ale nie jest widoczne gołym okiem. Co to jest? Tylko mnie nie wysmiejcie, bo to może cos normalnego a ja przewrażliwiona już :-)

o własnie!moja starsza ma nieraz za lewym uszkiem taka gulke!ja tez raz miałam!wiecie co to moze byc????

u mnie bylo tak samo, kupa w kolorze szpinaku, czasem ze sluzem, baaaaaardzo smierdzaca, zbyt rzadka.
Zmienilam na inne i czekam na efekty.
I od tego tylek tez w stanie katastrofalnym:eek:

malutka ja tej wody morskiej się boję psikać, przy starszej nic nie dało a pod takim ciśnieniem sikało że dorosłemu łzy z oczu wychodziły. Ja właśnie Olbas Oil "rozpylam" i to pomaga, poza tym nasivin soft, odciągać katarek się zawsze bałam :baffled: jak jeszcze kręci tą główką to boję się że mogłabym jej zrobić krzywdę. A no i maść majerankowa. No i mam nadzieję że przepisowo po tygodniu przejdzie...

mimo tego ja używam wody morskiej ale jest też marimar który chyba tak nie psika,
zdaje mi się że on jest tak zbudowany jak krople do nosa, tak dawkowany ...
a co do gruszki to też nie używam zresztą jest do niczego a też kupiłam tą fridę i jest rewelacyjna,
polecam z czystym sercem, naprawdę warto FRIDA aspirator do nosa NIE GRUSZKA + 4 filtry (1880473677) - Aukcje internetowe Allegro
ja kupiłam w swojej aptece bo taniej wychodziło ...

Czy wszyscy tatusiowie nie lubią jak się ich córeczkom włosy tnie? Kiedyś słyszałam, że to normalne.

chyba wszyscy :zawstydzona/y: mój nawet jak ja chce się opitolić to protestuje

malutka- dałas mi do myślenia z ta herbatką laktacyjną :eek: kurde chyba i ja odstawię i zobaczymy bo piję dużo i te bąki mała męczą ciagle :eek::eek::eek:

ja też pije dużo bo 4 na dzień :happy: z HIPPA

reklama
hej,

my po szczepieniach.. mały płakał troszkę przy kłuciu, potem odespał na klacie a teraz troszkę marudzi. Musi być na rękach non stop.. Zobaczymy jak w nocy..

mój klocuszek ma bagatela 6kg!!! ;) i 60cm.

Do góry