reklama
cześć
Z tego co pamiętam to Justyś pisała o cc 22 września??
gugula jasne, ze cię pamiętamy
mi też się zapowiada duża dziewucha, tak więc łączę się w bólu
a może nie będzie tak źle 
jagmar współczuję przeżyć, ale dobrze że twojemu dziecku się nic nie stało, a tobie też dobrze że nic się nie stało ze stresu
Z tego co pamiętam to Justyś pisała o cc 22 września??
gugula jasne, ze cię pamiętamy
jagmar współczuję przeżyć, ale dobrze że twojemu dziecku się nic nie stało, a tobie też dobrze że nic się nie stało ze stresu
jewcia33
Fanka BB :)
Witam przy porannej kawie.
Ja też jak zaglądam na bb to odrazu zerkam czy nie ma jakiś nowych sms-ów od dziewczyn. A w domu to tylko informuje, że kolejna pażdziernikówka rozpakowana, bo teraz to jakby się worek rozwiązał.
Ja też ciekawa co u malutkiej, może się zaraz odezwie.
Justyś trzymamy kcuki za was.Mi też się wydaje że na 22 ma CC.
gigula witaj z powrotem. Nie dawno nawet sie ktoś o Ciebie pytał.
witam z ranka
w sumie to ekscytujaco sie robi, za kazdym razem jak zagladam na bb to z nutka podniecenia czy juz nowy maluszek jest? czy ktos zaczal rodzic?:-)
milego dnia kobitki!
Ja też jak zaglądam na bb to odrazu zerkam czy nie ma jakiś nowych sms-ów od dziewczyn. A w domu to tylko informuje, że kolejna pażdziernikówka rozpakowana, bo teraz to jakby się worek rozwiązał.
Ja też ciekawa co u malutkiej, może się zaraz odezwie.
Justyś trzymamy kcuki za was.Mi też się wydaje że na 22 ma CC.
gigula witaj z powrotem. Nie dawno nawet sie ktoś o Ciebie pytał.
Ostatnia edycja:
gugula
witam z ranka
w sumie to ekscytujaco sie robi, za kazdym razem jak zagladam na bb to z nutka podniecenia czy juz nowy maluszek jest? czy ktos zaczal rodzic?:-)
milego dnia kobitki!
juz teraz t pewnie lada chwila bedziemy czytac takie newsy

cześć
gugula jasne, ze cię pamiętamymi też się zapowiada duża dziewucha, tak więc łączę się w bólu
a może nie będzie tak źle
![]()
jak tez sie trzymam mysli,ze nie bedzie zle :-) damy rade

kurcze,a u nas dzis slonce swieci wyjatkowo :-) bo chyba 3 ostatnie dni to lalo jak z cebra,z gradem lacznie....a dzis taka niespodziewanka
malutka2326
Hej! Odespałam w końcu 
U mnie cisza i spokój, przytulanka wczoraj nie było bo padłam
Mam nadzieję ,że moje dziecię więcej mi takich numerów nie będzie wycinał
Byłam pewna ,że to będzie już, bo identycznie zaczął się mój pierwszy poród, a nawet i o tej samej godzinie, cieszę się tylko ,że postanowiłam czekać i nie pojechałam jak mi to mama doradzała, bała się ,że z 8 minut zrobi się nagle 3 minuty ,a że to 3 poród to nie zdążę nawet dojechać
Ale ,że jestem uparta to postanowiłam poczekać ,aż będą co 3 minuty i się nie doczekałam... Śmiałam się później ,że się rozmyślił bo miałby urodziny razem ze swoim dwuletnim kuzynem, widać woli swoje święto obchodzić sam
Mój najstarszy jednak wybrał inaczej bo obchodzi urodziny razem z moją babcią i moim bratem (ojcem w/w malucha) 
Mama oczywiście alarm ogłosiła w całej rodzinie, była pewna bardziej niż ja ,że urodzę ,a tu d..a
Teraz wiem jedno, jak urodzę to się dopiero wszyscy dowiedzą

Hej Gugula miło Cię znowu widzieć
Moje maleństwo miało w zeszłą sobotę 3700g zastanawiam się ile teraz ma i ile jeszcze do porodu przybierze 

U mnie cisza i spokój, przytulanka wczoraj nie było bo padłam

Mam nadzieję ,że moje dziecię więcej mi takich numerów nie będzie wycinał

Byłam pewna ,że to będzie już, bo identycznie zaczął się mój pierwszy poród, a nawet i o tej samej godzinie, cieszę się tylko ,że postanowiłam czekać i nie pojechałam jak mi to mama doradzała, bała się ,że z 8 minut zrobi się nagle 3 minuty ,a że to 3 poród to nie zdążę nawet dojechać

Mama oczywiście alarm ogłosiła w całej rodzinie, była pewna bardziej niż ja ,że urodzę ,a tu d..a

Teraz wiem jedno, jak urodzę to się dopiero wszyscy dowiedzą

Hej Gugula miło Cię znowu widzieć

Ostatnia edycja:
gugula
Malutka, czyli falszywy alarm mialas :-) u mnie nawet tego nie widac, ehhh.... tyle dobrze,ze u nas w razie jak minie termin,to juz po tygodniu na wywolanie jade....ale to jeszcze troche czasu, mam jednak nadzieje,ze nie bede musiala tyle czekac i sie dzidzia troche bardziej pospieszy 
malutka2326
No jeszcze z żadnym nie miałam fałszywego alarmu, widać ten się w tatusia wdał i sobie ze mnie jaja robiMalutka, czyli falszywy alarm mialas :-) u mnie nawet tego nie widac, ehhh.... tyle dobrze,ze u nas w razie jak minie termin,to juz po tygodniu na wywolanie jade....ale to jeszcze troche czasu, mam jednak nadzieje,ze nie bede musiala tyle czekac i sie dzidzia troche bardziej pospieszy![]()

Mi przy wypisie ze szpitala ordynator powiedział tak:
Jakby coś się działo to przyjeżdżać, mogę urodzić wcześniej aczkolwiek niekoniecznie ,a jak donoszę do terminu i nic się dziać nie będzie to mam się zgłosić do szpitala gdy ciąża będzie przenoszona 7 dni

mileczka89
Mamita małego Mareczka
Cześć Ślicznotki!
Ja mam dziś humor absolutnie z rana do bani. Przed chwilą dzwoniłam do kliniki i okazało sie, że mam paciorkowca....:-( Dlatego dla wszystkich z Was które nie robiły tego badania: Robić wymaz! Ja robiłam w prawie ostatnim momencie i bardzo dobrze, że mogłoby sie skończyć nie fajnie
Na leczenie mam sie zgłosić w pt między 8-9. Nie wiem w ogóle jak wygląda to leczenie, czy bede mogła rodzić SN przy paciorkowcu. Zobaczymy. Ciesze sie tylko, że ten cholerny wymaz zrobiłam bo u nas nie jest w standardzie. Nic mi lekarz prowadzący o nim nie mów. Zresztą dziś mam wizyte u niego na USG to go zjebie z góry na dol 
Ja mam dziś humor absolutnie z rana do bani. Przed chwilą dzwoniłam do kliniki i okazało sie, że mam paciorkowca....:-( Dlatego dla wszystkich z Was które nie robiły tego badania: Robić wymaz! Ja robiłam w prawie ostatnim momencie i bardzo dobrze, że mogłoby sie skończyć nie fajnie

anek30bb
o kurka to ja jutro szybko lece robić wkońcu to badanie
reklama
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Anek a nie miałaś w esculapie robionego? Mi właśnie z Esculapu powiedzieli.