reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2011

reklama
cześć

Z tego co pamiętam to Justyś pisała o cc 22 września??

gugula jasne, ze cię pamiętamy :) mi też się zapowiada duża dziewucha, tak więc łączę się w bólu :) a może nie będzie tak źle :)

jagmar
współczuję przeżyć, ale dobrze że twojemu dziecku się nic nie stało, a tobie też dobrze że nic się nie stało ze stresu

Witam przy porannej kawie.

witam z ranka :)

w sumie to ekscytujaco sie robi, za kazdym razem jak zagladam na bb to z nutka podniecenia czy juz nowy maluszek jest? czy ktos zaczal rodzic?:-)

milego dnia kobitki!

Ja też jak zaglądam na bb to odrazu zerkam czy nie ma jakiś nowych sms-ów od dziewczyn. A w domu to tylko informuje, że kolejna pażdziernikówka rozpakowana, bo teraz to jakby się worek rozwiązał.

Ja też ciekawa co u malutkiej, może się zaraz odezwie.

Justyś trzymamy kcuki za was.Mi też się wydaje że na 22 ma CC.
gigula witaj z powrotem. Nie dawno nawet sie ktoś o Ciebie pytał.

Ostatnia edycja:
witam z ranka :)

w sumie to ekscytujaco sie robi, za kazdym razem jak zagladam na bb to z nutka podniecenia czy juz nowy maluszek jest? czy ktos zaczal rodzic?:-)

milego dnia kobitki!

juz teraz t pewnie lada chwila bedziemy czytac takie newsy :) ja tam sie nie obraza jak bede natepna :-D

cześć

gugula jasne, ze cię pamiętamy :) mi też się zapowiada duża dziewucha, tak więc łączę się w bólu :) a może nie będzie tak źle :)

jak tez sie trzymam mysli,ze nie bedzie zle :-) damy rade :-D

kurcze,a u nas dzis slonce swieci wyjatkowo :-) bo chyba 3 ostatnie dni to lalo jak z cebra,z gradem lacznie....a dzis taka niespodziewanka :) chyba nawet wypelzniemy na dwor:p

Hej! Odespałam w końcu :-D
U mnie cisza i spokój, przytulanka wczoraj nie było bo padłam :wściekła/y:
Mam nadzieję ,że moje dziecię więcej mi takich numerów nie będzie wycinał :no:
Byłam pewna ,że to będzie już, bo identycznie zaczął się mój pierwszy poród, a nawet i o tej samej godzinie, cieszę się tylko ,że postanowiłam czekać i nie pojechałam jak mi to mama doradzała, bała się ,że z 8 minut zrobi się nagle 3 minuty ,a że to 3 poród to nie zdążę nawet dojechać :-D Ale ,że jestem uparta to postanowiłam poczekać ,aż będą co 3 minuty i się nie doczekałam... Śmiałam się później ,że się rozmyślił bo miałby urodziny razem ze swoim dwuletnim kuzynem, widać woli swoje święto obchodzić sam :-D Mój najstarszy jednak wybrał inaczej bo obchodzi urodziny razem z moją babcią i moim bratem (ojcem w/w malucha) :-D
Mama oczywiście alarm ogłosiła w całej rodzinie, była pewna bardziej niż ja ,że urodzę ,a tu d..a :-D
Teraz wiem jedno, jak urodzę to się dopiero wszyscy dowiedzą :-p:-D

Hej Gugula miło Cię znowu widzieć :tak: Moje maleństwo miało w zeszłą sobotę 3700g zastanawiam się ile teraz ma i ile jeszcze do porodu przybierze :baffled:

Ostatnia edycja:
Malutka, czyli falszywy alarm mialas :-) u mnie nawet tego nie widac, ehhh.... tyle dobrze,ze u nas w razie jak minie termin,to juz po tygodniu na wywolanie jade....ale to jeszcze troche czasu, mam jednak nadzieje,ze nie bede musiala tyle czekac i sie dzidzia troche bardziej pospieszy :)

Malutka, czyli falszywy alarm mialas :-) u mnie nawet tego nie widac, ehhh.... tyle dobrze,ze u nas w razie jak minie termin,to juz po tygodniu na wywolanie jade....ale to jeszcze troche czasu, mam jednak nadzieje,ze nie bede musiala tyle czekac i sie dzidzia troche bardziej pospieszy :)
No jeszcze z żadnym nie miałam fałszywego alarmu, widać ten się w tatusia wdał i sobie ze mnie jaja robi :-D
Mi przy wypisie ze szpitala ordynator powiedział tak:
Jakby coś się działo to przyjeżdżać, mogę urodzić wcześniej aczkolwiek niekoniecznie ,a jak donoszę do terminu i nic się dziać nie będzie to mam się zgłosić do szpitala gdy ciąża będzie przenoszona 7 dni :-D Mam tylko nadzieję ,że nic podobnego się u mnie nie wydarzy :no:

Cześć Ślicznotki!

Ja mam dziś humor absolutnie z rana do bani. Przed chwilą dzwoniłam do kliniki i okazało sie, że mam paciorkowca....:-( Dlatego dla wszystkich z Was które nie robiły tego badania: Robić wymaz! Ja robiłam w prawie ostatnim momencie i bardzo dobrze, że mogłoby sie skończyć nie fajnie:dry: Na leczenie mam sie zgłosić w pt między 8-9. Nie wiem w ogóle jak wygląda to leczenie, czy bede mogła rodzić SN przy paciorkowcu. Zobaczymy. Ciesze sie tylko, że ten cholerny wymaz zrobiłam bo u nas nie jest w standardzie. Nic mi lekarz prowadzący o nim nie mów. Zresztą dziś mam wizyte u niego na USG to go zjebie z góry na dol :angry:

reklama
Do góry