reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
ooo właśnie mnie tu długo nie było...jak się potoczyła historia niuni?? pisała coś jeszcze??

malutka ależ ty jesteś uparta:)

pytał się czy twardnieje powiedziałam że tak ale przestaje jak poleżę, więc nic mi nie powiedział.. pierwszy raz tak dzisiaj.. wydaje mi się jakby rósł jak ciasto drożdżowe :-(

Asia- joga, basen wowwwwww :-D

malutka- myślisz ze nia to ściema była? z niunią ja myslalam że ona na powaznie?
Myślę ,że gdybym była na forum od początku razem z wami to w takich odstępach czasu nie zwracałabym tak na nią uwagi bo po prostu nie pamiętałabym która z dziewczyn co pisała, ale jak czytałam ją kilka dni ,to miałam ubaw po pachy i powstrzymywałam się aby czegoś w tym temacie nie napisać ,a korciło mnie bardzo po poście z syoss :-D Myślę ,że ze wszystkim ściemniała i szczerze mówiąc nawet w jej ciążę nie wierzę, a te zdjęcia z USG co wstawiła to już je widziałam jakiś czas temu w necie ale nie chce mi się teraz tego szukać :-D
malutka, no to gratuluję cierpliwości! :-) nadrobić tyle stron na forum... ja się przyznaję od razu, że nie dałabym rady:zawstydzona/y:
To wszystko z nudów i z tego ,że od początku wciągnęło mnie to forum, losy EDYTY, MAMUŚKI czy RABBIT;-)
ooo właśnie mnie tu długo nie było...jak się potoczyła historia niuni?? pisała coś jeszcze??

malutka ależ ty jesteś uparta:)
Niom uparta :-D Za ciebie od początku trzymałam kciuki,aby to była jednak parka :-D
dziewczyny jak mnie brzuch twardnieje i boli.. nic tylko leżeć :-(
Też tak często mam ,że mi brzuch twardnieje, w pierwszej ciąży skończyło się fenoterolem i isoptinem, teraz niby nic poważnego się nie dzieje i nic nie biorę, choć w razie coś mam brać no-spę.. A zakaz od lekarza w tym czasie dotykać brzuch ,bo o masowaniu to nawet nie wspomnę :-D Pomagało mi to jak sobie delikatnie masowałam brzuch podczas skurczu, bo szybciej puszczał ale dostało mi się za to od lekarza i kazał trzymać łapki z dala od brzucha ;-)

Ostatnia edycja:
jja dzisiaj też nieciekawie się czuję....czuję nacisk na pęcherz i biodro mnie boli więc cały czas leże....może pomoże...

reklama
My Milenką właśnie wróciłyśmy z cyrku
2h siedzenia dało mi po pęcherzu :zawstydzona/y:
Stówa nie moja ale jaką miała radochę ...
zawsze to jakaś odmiana
tyle że teraz to już chyba długo nic nie dostanie :-p
w zeszłym tygodniu zoo, teraz cyrk
rano wydałam na nią też sporo kasy
bo to bluzeczka, spineczki, duperele
M buczy że jej wszystko daje :zawstydzona/y:

Idę ją teraz do spania wyszykować ...

Do góry