reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
ja piję kawę ale głównie dla smaka więc piję bezkofeinową :tak:

na początku ciąży piłam po 1 szt z kofeiną i teraz czasem jak bardzo chce mi się normalnej to tez pozwalam sobie na "anemiczną" z zawartością kofeiny

Witam z rana:)
Jestem już po kawce, nie wyobrażam sobie początku dnia bez kofeiny, najgorsze jest to że pije ją na czczo :( Ale inaczej mi nie smakuję :(
Zabieramy się z m za śniadanko bo Antek już daje czadu:)

Hej Kobitki,

Jem właśnie śniadanko byłam na pobraniu krwi no i dałam ta karteczkę co mi ma tam zrobić i była tam toxo i cytomegalia mocz krew standard i babka do mnie 162 zł :szok: mało nie padłam tam i się zdziwiłam ze cytomegalię powtarzam wy też powtarzałyście poprzednia była okey:confused2: nie wiemmmmm

A noc to wogóle mineła masakrycznie siku robiłam co 3 h myślalam ze tano kropelki na badanie nie wyduszę, potem sie położyłam i śniło mi się że chałupe nam kradną i ja złodzieji złapałam :confused2: no i sie budze a na dachu jak cos rypnieeee az podskczyłam a za mna mała w brzuszkuu usnelam na godzinkę i o 4,30 zadzwonił z pracy marcina kolega z jakimiś pretensjami zdenerwował mi męza wybudził mnie i o tak mi noc minełaaaaaa :-(

rabbit- ja z tym jedzeniem tez tak mam czasami ze zjem i maks 15 min zjadłabym jeszcze raz :tak:

Justyś1985 Witajj;)

ja to właśnie mam nie raz takie dni ,że bez kawy to się czuje jakby mnie walec przejechał albo ktoś wypluł :eek: i właśnie wtedy pomaga kawa chyba co z cisnieniem

Hejka dziewczyny

Alez mamy kijowa pogode dzis szaro mokro cisnienie niska tak mi sie chce spac ze nie moge tylka z krzesla podniesc a kawusia juz z ranca byla oczywiscie.Ide wlacze mlodej bajki na chwilke i sie walne pod kocyk.
Mi tez sie znowu jedzonko wlaczylo jadla bym co chwilke a jak nie zjem to mi niedobrze.Kicha.

Rabbit gratuluje zakonczenia edukacji.
Te dziewczyny z ktorymi pisalam o samoopalaczach,ja uzylam w spryyu taka jakby mgielke .Ladnie naturaknie to wyglada nie mam smug .Ale nie powiedzialabym ze jestem opalona.
Ja pije duzo ,a zwlaszcza wieczorem mnie suszy .Wczo:-(raj wypilam piwo bezalkoholowe smakowe i zwymiotowalam.Ale to chba dlatego ze dostalam odrazu zgagi

Ja piję bezalkoholowe Bavaria, piłam też Lecha, nawet niezły. A co do kawy, to faktycznie też mi się zdarza pić prawie codziennie:)
Karolina - no niestety samoopalacze trzeba powtarzać:(

reklama
Do góry