reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

ja zjadłam śniadanie i znowy jestem głodna.....też tak macie....mnie poprostu ssie...nie że mam na coś ochotę....ale dzieciaki tyle biorą ode mnie że odrazu mi burczy w brzuchu....po jedzeniu:)

reklama
No to jednak mi się nie przewidziało z tymi ruchami.;-)
Rabbit ze mnie też mały ciągnie, bo jem ostatnio jak szalona,a waga stoi w miejscu.

ja mam teraz strasznie....hehehe...ale dobrze niech rosną dzieciaki :) aaa już nie mówię ile teraz piję wody....jak smok....

ehehe musiałam zdawać tyle kasy dałam na szkołę więc musiałam się uczyć...bleeee....a poszło bardzo dobrze:) ale wyniki mam dopiero pod koniec sierpnia...bo to egzamin państwowy...ufff nareszcie luuuuz

To gratulacje :-) bo mnie by się za chiny nie chciało uczyć :-)

Kobitki nie zdałam
jestem głupi stresol, wszystko zepsułam ...
gdybym się tak nie denerwowała ...
już mam dość ...
dziękuję za wszystkie kciukaski, supełki na firance itd. to było bardzo miłe
że o mnie myślałyście :-)a ja wszystkich zawiodłam ...

Dobrej nocki

Ale swoją drogą to ciulowy ten egzaminator, już mógł oszczędzić stresa ciężarnej...klątwa na niego!

Karolina bron Cie Panie Boze!!!!! Widzisz mi moj M, mama wmawiaja ciagle ze to chlopiec bedzie. Choc na ostatnim USG powiedziala babka ze to moze byc "mala panienka" - ale nie na 100% bo raczke trzymala. I moj Miroslaw caly czas gada ze chlopczyk raczka zakryl jajca.
Mama tez caly czas gada o tym ze to chlopiec...

Asionek wlasnie dlatego raczej staram sie kupowac rzeczy neutralne kolorowe dla kobitem i malych facecikow!!

I bardzo mądrze z tymi neutralnymi kolorami, przydadzą się też na kolejnego dzidziusia :-)

Halo u mnie znowu hista zapowiadają burze i nic z tego nie ma zdechnąć można...

monysia - nie martw się, zdasz następnym razem :tak:

rabbit - gratulację z okazji ukończenia edukacji :-D

elifit - dziwny bank, że Cię nie poinformowali o opłacie my zawsze o tym klientom mówimy :dry: ale dobrze, że nie skończyło się wysokim mandatem :-D

sylwia - gratuluje córci :-D

werka - przykro mi, że masz w rodzinie takie "ciśnienie" na syna, u mnie każdy mówił, że byleby było zdrowe reszta się nie liczy :tak:

rabbit, u ciebie też butla 1.5l wody dziennie to standard...?:-)

Miłka, u mnie też zapowiada się deszczyk mały.

haha,muszę się pochwalić... hiacynt mi zakwitł! :-):-)

reklama
Do góry