reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Monisia olej to .Kiedys sie uda.Pomysl ze ja np zdalam za pierwszym i co z tego jak nie jezdze ,bo mam cykora.#A moja psiapsolka zdawala 10 razy i smiga autem ,nawet z Holandi do Polski.Za ktorym razem zdasz o niczym nie swiadczy.

reklama
elifit całe szczęście, że wam umorzyli ten mandat. 150 zł to można jeszcze przeboleć ale 2200zł to załamka. Chyba wolałabym prace społeczne.

Ja też mam prawko i nie jeżdżę bo mam stracha. Jak trochę odchowam dziecko to będę musiała wykupić sobie jakiś pakiet jazd, żeby się na nowo nauczyć. Mam to prawko od prawie 10 lat i cieszę się, że wtedy się zdecydowałam bo dzisiaj wymagania są większe i tak łatwo by mi nie poszło.

Ostatnia edycja:
Kobitki nie zdałam
jestem głupi stresol, wszystko zepsułam ...
gdybym się tak nie denerwowała ...
już mam dość ...
dziękuję za wszystkie kciukaski, supełki na firance itd. to było bardzo miłe
że o mnie myślałyście :-)a ja wszystkich zawiodłam ...

Dobrej nocki

no co ty jakie zawiodlas ?? nie smutaj sie jeszcze zdasz !!! glowa do gory :)

Heja,
dziś byłam na wizycie, wrażenia na odpowiednim wątku :)

dziewczyny!!! wyobrażcie sobie że NIKT nam nie powiedział że trzeba do skarbówki złożyć deklaracje od zawarcia umowysprzedaży mieszkania.. ani bank ani notariusz, notariusz nam powiedział że trzeba uiścić opłatę od umowy co zrobiliśmy dzień po jej zawarciu. A teraz przyszedł list od skarbowego żeby się zgłosić osobiście. No to się zgłosiliśmy, wypełnilismy tą deklaracje i babka nam mówi że mandat dostajemy za nieterminowe złożenie!!! :szok: od 150 do 2200 zł :szok: No to my szybciutko poszliśmy do odpowiedniej babki, wyjaśniliśmy sytuacje i podanie napisalismy o umozenie, że kredyty i dzidzius w drodze i nie mamy jak zaplacić i nam umożyli ufffff Troche naszej winy że nie doczytaliśmy...

sylwia gratulacje córeczki!!

najwazniejsze , ze umorzyli !! :)

hmmm no wiesz niespodzianke? Mojej siostrze przez cala ciaze mowili ze bedzie dziewczynka. Wszystko na rozowiutko pomalowala itd. A sie urodzil MACIUS:)

hehe niezle :)
pomylki sie zdarzaja ... chyba czesciej wlasnie z dziewczynki na chlopca ...

Karolina bron Cie Panie Boze!!!!! Widzisz mi moj M, mama wmawiaja ciagle ze to chlopiec bedzie. Choc na ostatnim USG powiedziala babka ze to moze byc "mala panienka" - ale nie na 100% bo raczke trzymala. I moj Miroslaw caly czas gada ze chlopczyk raczka zakryl jajca.
Mama tez caly czas gada o tym ze to chlopiec...

Asionek wlasnie dlatego raczej staram sie kupowac rzeczy neutralne kolorowe dla kobitem i malych facecikow!!

Werka,a niech sobie gadają,mnie też gadli,wróżka wywróżyła chłopa,usg potwierdziło,a urodziła się Julka HA,a ja i tak wiedziałam,że będzie dziewczynka.Co prawda spała w śpiochach w traktory,ale krona jej z głowy z tego powodu nie spadła.

No to ja jako jednyna mam 100% pewnośc :-D:-D:-D:-D amniopunkcja pokazała jasno chromosomy XY - chłop jak nic....nie ma miejsca na pomyłki :-D:-D

Swoją drogą lekarz który robił mi USG genetyczne w 12 tygodniu zaimponował mi...od razu powiedział ze chłopak....pewny był w 12 tygodniu ciąży :szok:...a ja miałam wtedy nadzieję że się pomylił :-p

a tak wogóle to witam się w zachmurzony poranek....kawusia i herbatka juz na biurku...a ja wciągnęłam pącka z jagodą :zawstydzona/y: odżywcze śniadanie nie ma co :zawstydzona/y:

monysia, nie smutaj się kochana, nikogo nie zawiodłaś... zobaczysz że następnym razem zdasz!
yes2.gif

Elifit, dobrze że wam umorzyli ten mandat... ehh.
Rudson, nie martw się, moim śniadaniem jest rogal z czekoladą i kakao... :-D

witam się i ja, kurczę nie miałam w ogóle czasu by do was zajrzeć. Sprawa mieszkania już powoli dobiega końca... ehh tylko wczoraj babka miała dzwonić do nas omówić co i jak... telefon nosiłam przy sobie przez cały dzień... a tu nic :-(
Mam nadzieje że dzisiaj zadzwoni.
a co do dzidziusia czy to możliwe bym ręką czuła jego ruchy? Miałam wrażenie takie... albo coś mi się zdawało...

reklama
jest to możliwe ,ja w 20 tygodniu to całkiem konkretnie czułam łbobuza małego niby mówią że w 2 ciąży szybiej odczuwasz ruchy ale niewiem czy to prawda bynajmniej teraz tak mnie kopie że masakra :-)

Do góry