reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

właśnie dotarłam do domku z zakupków rossman potem markpol jezu gdzie ta moja kondycja problem mam 2 kg truskawek przytachać normalnie słonicaaa:szok: a dziś na obiadek rybke zaraz zrobię chociaż pizzą też bym jagmar nie pogardziła ;-)

reklama
jestem i ja :)
wczoraj udany romantyczny wieczor :)
dzisiaj bylam w mojej klinice gdzie bede rodzic i normalnie jest bosko tam :) pokoje sa rewelacyjne !! mile babki pokazaly mi wszystko lacznie sala gdzie bede rodzic , wytlumaczyly wszystko :) jakos mi lzej na duszy jak zobaczylam ten caly wypas :) przynajmniej warunki i opiee bede miala super

Cześć Kobitki !!!

My żyjemy :-D wczoraj strasznie się pokłuciłam
z M, nie mogłam się uspokoić, strasznie płakałam,
a M tak się przestraszył... klęczał przede mną
i błagał żebym się uspokoiła... bał się że urodzę ...
takich bóli dostałam, nie mogłam złapać oddechu..
szkoda że po fakcie dopiero pomyślał ... :baffled:

A niedziela była taka fajna... byliśmy w ZOO

oj mam nadzieje , ze juz lepiej !!

Tutaj nie pomoze bielizna.
Ale zawsze trzeba wymyslec wyjscie awaryjne. Znalazlam na ebay-u i zamowi mi kolezanka bo nawet konta nie mam. Podlozy sie jak gdyby nic...A poki co bede udawac ze nie wiem gdzie lezy...

hehe jaki plan :)

Witam się zaraz po monice :-D:-D:-D

Siedzę w pracy pije kawusię i od razu herbatke żurawinowo-rabarbarową i przegryzam truskawkami :-)

Kobitki - angielki powiem wam ze i tak na wyspach jest super z socialem...w USA nie dośc że nie ma czegoś takiego jak zwonienie...idzie sie na bezpłatne to żadnych dodatków na dzieciaka nie ma :zawstydzona/y:....no może ci hiper biedni mają kupony na jedzenie....a macierzyński trwa 6 tygodni :zawstydzona/y: i 6 tygodniowe dziecko zostawia sie i wraca do pracy :zawstydzona/y:

Asia nie dość że drań to jeszcze zakochany... od początku roku przeżywa fatalne zauroczenie Julką z grupy a Julka woli oliwierka...więc oliwierek dostaje w dziub od mojego :baffled:
biedny przeżywa ta sytuacje bo Julka nie zwraca na niego uwagi...kilka miesięcy temu kazał sobie wkładac czerwona bluzke bo Julka lubi czerwony kolor :szok:...on ma 3,5 roku....co będzie później????:-)

no to w USA lipa troche :/

jejku taki maly , a juz zakochany ?? hehe niezle , maly amancik rosnie :)))

Rudson to ty wpadnij do mnie ,on zawsze robi takie ilosci ze dwie rodziny sie najedza:-D

to i ja sie wprosze :))

Lena gratuluję synusia
Miłka więcej takich rocznic życzę ;)
Asionek na skurcze łydek - magnez :)

biore , ale jakos nie pomaga :/ zapytam gina moze da cos mocniejszego :)

ja właśnie pierożki ruskie ze śmietaną sobie zjadłam :) oczywiście nie robiłam sama tylko ciotka narobiła i nam dała - oj dobrze mieć takie ciocie:-)
jakiś czas temu kupiliśmy szafę a raczej taki słupek na rzeczy dla maleństwa bo nie będziemy mieli ich gdzie trzymać. szafę mój złożył przetarł i tak stała pusta. Teraz chciałam tam włożyć ciuszki które kupiłam i się okazało że strasznie z niej wali drewnem:szok:. Teściowa poradziła żebym wymyła ja wodą z octem i zostawiła otwartą, więc tak zrobiłam przed chwilą. Teraz wali octem w całym mieszkaniu aż nie mam czym oddychac- masakra jakaś:wściekła/y:

hmm nie wiem czy to cos da ...powietrz dobrze , moze jakies woreczki zapachowe ??
z drewna zawsze bedzie troche "walilo " ze tak brzydko powiem :)

Witam się i ja,
mam dzisiaj taki dzeń,że lepiej do mnie bez kija nie podchodzić.Chodzę tak naładowana,że zaraz wybuchnę.Dziewczyny w domu bo się pozarażały jedna od drugiej i bałagan na kółkach,jakby tego było mało mój pies nalał na dywanik,chyba mnie szlag trafi!!!!!!

Rudson-właśnie przesrane jest z tym brakiem jakiej kolwiek opieki,jedynie na początku roku dostajemy zawsze zwrot z tytułu kredytu na dzieci i tyle-martw sie człowieku co zrobić z takim maleństwem.Zostawić opiekunce czy zrezygnować z pracy.
Ja zrobiłam to drugie,bo moje dziewczyny pomimo,że duże to były kompetnie nie dopilnowane,pracowałam jako dental assistant,mój dzień roboczy trwał 9,5h czasmi więcej jak np.ostatnni pacjent miał kanałowe,i wtedy co ciemny wieczór,telefon za telefonem od dzieci,Leszek dojechac nie może bo korki,ja uziemniona i dupa zbita,ale po półroczu u mojej szóstkowj Julki,jak z matmy była pała(big fat F)jak ona mówi powiedziałam DOŚĆ,moje dzieci są pirorytetem,nie wiem czy dobrze zrobiłam,ale moje babki są dopilnowane nie włóczą się same itd.O matko,ale zanudzam:szok:

Asionek to super ze taka klinike masz, ja sie tez wlasnie musze wybrac do mojego szpitala choc pewnie jakiegos wypasu nie maja ja u ciebie ;-)

Marti mi tez tak ciezko juz zakupami, wlasnie sie dzis nimi zmasakrowalam. Az czuje brzuch od tego chodzenia.

Lena to faktycznie ciezko w US z takimi maluszkami. Ja bym nie miala serca zostawic 6 tygodniowego malenstwa samego.

Ostatnia edycja:
wiedze ze tu newrowo od wczoraj
ale wiecie co, cos wisi w powietrzu, ja wczoraj tez maialam takiego nerwa, ze tragedia
nawrzeszczalam na meza a potem zamknelam sie w lazience zeby sobie powyc
masakra
pierwszy raz mialam taka akcje ...

Atram - ja mialam takie napady napoczatku, teraz juz sie uspokoilo. Wystarczylo ze pozartowal sobie nie milo i juz plakalam w poduszke. Plakalam z byle powodu chociaz by ze trawa jest zielona a nie czerwona...
Ale juz sie uspokoilo.

ja sie dalej dziewczeta nie przyznalam.
Zamowila mi kolezanka ten zasilacz i teraz musze czekac cierpliwie by zdazyl dojsc do przyszlego czwartku. Oh od rana mialam stresa, chcialam powiedziec ale byl taki slodki dzisiaj ze nie moglam zepsoc tej atmosfery. Wiem ze klamstwo nie poplaca - ale tak mi wstyd sie przyznac do totalnej glupoty...

reklama
Do góry