reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
wITAM

ANIA TRZYMAM KCIUKI ZA OPERACJĘ. BEDZIE DOBRZE. a CO DO TEGO ZE ADAM SPOKOJNY TO SE OKAZE . MAKSIO ZANIM NIE ZACZAŁ CHODZIC ZŁOTE DZIECKO BYŁO - SAM SIE BAWIŁ NIE PŁAKAŁ NIE WYMUSZAŁ TERAZ TO TORNADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ALE KOCHANE UCZUCIOWE TORNADO

A JA NA 100% NIE CHCE KOLEJNEGO I SWIADOMIE NIGDY NIE PODEJME DECYZJI .

CO DO ANGIELSKIEGO TO POPIERAM ANTOS CHODZIŁ JAK JESZCZE NIE UMIAŁ MOWIC TERAZ JAK MOWI TO MOWI PO POLSKU I PO ANGIELSKU I PRZECHODZI PŁYNNIE. PRZEDSTAWIA SIE NAZYWA PRZEDMIOTY SPIEWA . ZA ROK CHCE CHŁOPAKÓW DAĆ NA CHINSKI. BYŁĄM NA LEKCJI POKAZOWEJ Z MALUCHAMI I JESTEM POD WIELKIM WRAZENIEM. A ZE CHINSKI JEZYK PRZYSZŁOSCI WIEC CHYBA WARTO.

ZA TO MAMUSIA ZACZEŁA NAUKE FRANCUSKIEGO Z BARDZO BARDZO BARDZO FAJNYM FRANCUZEM :-D

ZMYKAM BO MUSZE SIE BRAC ZA PORZADKI , ZAKUPY A WIECZORKIEM ZAPLANOWALISMY WYJSCIE Z MEZULKIEM

Hello
dzieki za mile powitanie:)fajnie ze tu sie wszystkie trzymacie , przynajmniej wiekszosc:)
Ania trzymam kciuki za operacje. i pytanie: to kiedy 3 ?:pa co do zajec dodatkowych to mlodego 2 razy wzielam na pilke nozna Socatots ale cholera mala wogole miala gdzies o co ta pani prosi i on chcial sobie z pilka tylko biegac a nie sluchac ze (uwaga polecenie do trzylatkow): teraz kopiemy pilke wewnetrzna strona lewej nogi...kurde to ja sie zastanawialam ktora to jest:-D inne dzieci tez nie rozumialy no ale sie staraly a rafal biegal wiec odpuscilam. w przedszkolu chcialabym zeby poszedl na taniec i na angielski ale to dopiero od wrzesnia bo w 3latkach nie ma u nas zajec dodatkowych.
Dagmara no nam cos mi sie wydaje cora moze nie wyjsc bo wszedzie same chlopaki wiec chyba damy sobie spokoj jednak;)
Czarna super fryzurka!
Agamir zazdroszcze Ci ze masz juz 2 takich duzych chlopakow...a my od poczatku bedziemy sie bawic w pieluchy hihi...i znowu to czytanie o butelkach, mlekach i innych chusteczkach:eek:

i dziekuje jeszcze raz wszystkich za gratk:)

u nas ok. jakies 2 tygodnie temu sie obronilam w koncu i jestem inzynierem rolnictwa hihi. wiem wiem wymarzony zawod:-D no ale wazne ze juz po i papier jest.
Mlody oczywiscie rozbojnik , jak za niemowlaka tyle ze teraz rozumiem co do mnie krzyczy:cool: w przedszkolu rady sobie nie daja wiec zbieram opiernicz regularny no ale coz. ja juz sobie w domu radze z nim, w przedszklu tylko jedna pani daje rade a inna do placzu doprowadza nieposluszenstwem:dry: wczoraj uslyszalam ze rafala w domu nauczylam na pewno jezyk wystawiac bo jej pokazal...no tak...nie mam co robic tylko dziecku jezyk wystawiac:sorry: i takie tam ale opiernicz za ten jezyk zebrany. do psychologa nas skierowali i czekamy na diagnoze do lipca. przyszla pani psycholog do przedszkola, jest nadpobudliwy ale co dokladnie to w lipcu beda go badac tylko ze w kolejce jestesmy od stycznia i pol roku sie czeka:/

a ja ogladam na TLC Porodowke zeby sie dobic . kurcze juz sie boje porodu:(a to jeszce tyle czasu

Helloł lasencje.

Asia gratulacje dla Pani magister;-)

My jesteśmy na etapie literkowych chochlików z mini mini. Myślę, że na początek wystarczy. U nas maluszki w przedszkolu jeszcze nie mają języka. Póki co trochę się w domu bawimy i uwazam że w zupełności wystarczy.

hello
Co jak co ale na Was to wiedziałam że zawsze mogę liczyć:)))) myśle że w kwietniu będzie kolejny krok bo chcę z tyłu bardziej wyciąć a co jak szaleć to szaleć:cool2::cool2::cool2: ale ogólnie czuję się w niej zajefajnie:-p:-p
Co do języka to ja po Laurze widzę że wsiąka w nią jak woda w gąbkę:tak::tak: Samik też łapie w lot ale w przedszkolu się nie dostał na ang (za późno przyjęty) ale w przyszłym roku chcemy go dać:tak::tak: a Laurę chcemy dać do Helen Dorn ale ceny kosmiczne!!!!!

Asia mój o dziwo jak w domu szatan tak w przedszkolu ....... i mam nadzieję że się nie rozkręci!!! No i gratki pani Inżynier:-p:-p

Ulka oby plany spotkaniowe doszły do skutku a nie zostały tylko planami:tak::tak::tak:
Mam do Ciebie pytanko jak u wygląda regularność @???

Aniaaa będzie git z operacją (mówi ta co odkłada swoją co roku:zawstydzona/y:)

Agamir chiński:szok::szok::szok::szok::szok: pojechałaś kochana a Ty widze że nie umiesz nic nie robisz z podyplomowych zrezygnowałaś to za francuski się wziełaś:-D:-D i zdrówka dla rodzinki!!!

Karolka jak chcesz mam na płycie tą bajeczkę:tak::tak:

Czarna z tą regularnością to całkiem na bakier a i sama @ różna , raz krócej, raz dłużej ale to nie jest normalna @ tylko takie plamienia, wkładka wystarcza.
A co do fryzurki, to mi też się podoba:tak:

Agamir, ja też jestem zdziwiona że chiński? ale może faktycznie się dzieciom naszym taki język przyda w życiu;-)

Blondi i ja też Ci gratuluję dyplomu

Dziś dzień przeleciał szybciutko, byłam w PL szkole z dziewczynami to się plątałam po sklepach 5 godz i w miedzyczasie fryzjera zaliczyłam, podciąć tylko, ale dziś do nowej poszłam bo z tamtej byłam niezbyt zadowolona i dziś jest super, obcięła mnie tak jak jej powiedziałam :-)

Jutro laba:tak:

Czarna dziękiza baję ale codziennie ją oglądam Mini Mini. Osobiście mam jej z lekka dosyc;-) Za top pościągałam też Muzzy in Gondoland. Pamiętacie tą bajke?

Ulcia to jak się obicełas?? Widać że wiosna idzie:-D

u na lekki katar istan podgąraczkowy wczoraj był. Więc chyba nici z przedszkola jutro:sorry2: Chociaz dzisiaj niby lepiej. Zobaczymy wieczorem.

reklama
CZesc dziewczyny
Miłego dzionka a u mnie dzis po imprezce tupot mew brrrrrrrrrrrrrrrr. A musze isc z Antkiem na konie bo obiecałam .

Co do chinskiego to widze jakie jest zapotrzebowaie. Kolezanka z chinski zarabia 13-15 tysiecy miesiecznie . Jak bła na lekcji pogladowej to widac jak duzo dzieci chodzi i to włąsnie szkrabów oraz duzo dorosłych. niestety moj jezyk juz sie tak nie wykreci dlatego francuski ale chłopaki niech sie ucza.

miłego dzionka

Do góry